agrinio_miriounis_germanos_tsiamakis“Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”, λέει ο λαός κι αυτός φρόντισαν να κάνουν πράξη και στο Αγρίνιο. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής ήταν κάτι παραπάνω από ιδανική, με τον Χρήστο Μυριούνη να παίζει καταλυτικό ρόλο σε αυτό. Και από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές ήταν ικανοποιημένες (και με το παραπάνω) από τη συνεργασία τους, δεν χρειάστηκε και πολύ για να δώσουν τα χέρια και να συνεχίσουν μαζί και τη νέα περίοδο.

Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Αγρινίου, με τον πρόεδρο του συλλόγου Περικλή Γερμανό να σχολιάζει αυτή την κίνηση ως “μονόδρομο” για τις δύο πλευρές μετά από την άριστη συνεργασία που είχαν και τους διοικητικούς ηγέτες του συλλόγου (Γερμανό και Τσιαμάκη) να μην κρύβουν την ικανοποίησή τους στο σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, που ακολούθησε την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Μυριούνης από την πλευρά του σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Αγρινίου. “Όντως ήταν μονόδρομος η ανανέωση της συνεργασίας μας Περικλή Γερμανέ και Τσιαμάκη Κωνσταντίνε!!!Ειμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΑΟ!!!Σας ευχαριστώ για “όλα”!!!Εύχομαι του χρόνου να τα πάμε ακόμα καλύτερα!!!