Σχεδιασμός εν δράση

Ο σχεδιασμός καλά κρατεί στον Πιερικό Αρχέλαο και όπως όλα δείχνουν ο πρώτος στόχος είναι κοντά στο να επιτευχθεί.  Και όταν μιλάμε για τον πρώτο στόχο εννοούμε την παραμονή του Κώστα Μπεχλιβάνη στην ομάδα, αφού ο 27χρονος πλέι μέικερ είναι κάτι παραπάνω από “πολύ κοντά” στο να συμφωνήσει.

Παίκτες του Πιερικού θα συνεχίσουν να είναι και οι Γιάννης Μαλτέτσιος (26χρ., 2μ04) και Γιάννης Δαμαλής (23χρ., 1μ94), ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Παναγιώτη Νάνη και τον Γιάννη Παπαχρήστο με την υπόθεση του τελευταίου να φαντάζει πιο δύσκολη.

Κάτοικος Κατερίνης θα γίνει όπως φαίνεται ο Σίμος Ιωακειμίδης (22χρ., 1μ98), ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίηση εξαιρετική χρονιά στη ΜΕΝΤ, ενώ αναδείχθηκε και πέμπτος σκόρερ της Β’ εθνικής.

Ο Δημήτρης Κυριακού ενδιαφέρεται και για τον Γιάννη Σταμπούλη (21χρ., 2μ01), αλλά και τον Νίκο Μποχωρίδη (24χρ., 1μ90 ), ενώ το περισσότερο βάρος θα δοθεί στη θέση του ψηλού με τον Δημήτρη Δέσπο να είναι στα υπόψην.

Παράλληλα, στο ανδρικό θα προωθηθούν οι Στάθης Ταμουρίδης και Θανάσης Κοντσές, ενώ αντίθετα παρελθόν αποτελούν οι Αντώνης Σιβορότκα (θα αγωνιστεί στη Γερμανία) και Νεμάνια Τσουκ (σταμάτησε).