Σωκράτης Γκιζόγιαννης: “Θέλουμε να μπούμε και πάλι στο σωστό δρόμο”…

Μετά από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα του Χολαργού, ήρθαν οι δύο σερί ήττες που… εκτροχίασαν την ομάδα από την πορεία που είχε χαράξει. Όμως όπως επισημαίνει ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης εκείνο που έδειξε ο Χολαργός με τις εμφανίσεις του, πριν την… παρένθεση, είναι ότι “… πάνω απ’ όλα σεβόμαστε τον εαυτό μας και είμαστε ομάδα με πολλές δυνατότητες”.

Όμως το ζητούμενο για τον Χολαργό όπως τονίζει ο έμπειρος παίκτης είναι να κάνει το δύο στα δύο στα επόμενα ματς, ώστε να “… μπούμε ξανά στον σωστό δρόμο”. “Το Σάββατο, στο παιχνίδι μας κόντρα στην Καβάλα, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα μου. Πρέπει πάση θυσία να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Ο αντίπαλός μας είναι ένα νεανικό σύνολο που σίγουρα απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Ειδικά, μετά την αλλαγή προπονητή στην οποία προχώρησε η Καβάλα, παρουσιάζεται ανεβασμένη και δεν παρατάει κανένα παιχνίδι”, σχολίασε ο Γκιζόγιαννης και κατέληξε:

“Εμείς προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες ήττες, που μας έχουν επηρεάσει σε έναν βαθμό στον ψυχολογικό τομέα. Όμως, αυτό πρέπει και θα μείνει εκτός παρκέ το Σάββατο. Αποδείξαμε με τις έξι σερί νίκες που κάναμε ότι πάνω από όλα σεβόμαστε τον εαυτό μας και ότι ο Χολαργός έχει πολλές δυνατότητες. Ακολουθούν οι αγώνες με Καβάλα και Αρκαδικό στην έδρα μας και δεν σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Κάνοντας το 2Χ2 σ’ αυτούς τους αγώνες, θα μπούμε ξανά στον σωστό δρόμο”.