Σωκ. Γκιζόγιαννης: “«Σημαδεύουμε» κάποια παιχνίδια και έτσι κινούμαστε”

Ορισμένα… στραβοπατήματα έχουν αλλάξει τα δεδομένα για την Άμφισσα, που πλέον «σημαδεύει» κάποια παιχνίδια και κινείται παιχνίδι με παιχνίδι, όπως αποκάλυψε ο άσος της ομάδας Σωκράτης Γκιζόγιαννης, που “φιλοξενήθηκε” στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» στο webradio της ΕΟΚ με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί της Αγριάς: «Η Άμφισσα σαν ομάδα είναι μια «ταλαιπωρημένη» ομάδα, γιατί έφυγαν παίκτες, ήρθαν παίκτες, σε μια περιοχή που δεν είναι εύκολα προσβάσιμη και οι προπονήσεις είναι λίγο δύσκολες. Όλο αυτό «ταλαιπωρεί» μια ομάδα. Σίγουρα αυτή η νίκη ήταν μια «ανάσα» και ένα κίνητρο ν’ αρχίσουμε να κοιτάμε λίγο πιο μπροστά, γιατί έχουν έρθει και κάποια καινούργια παιδιά, τα οποία πρέπει να ενσωματωθούν στην ομάδα, κάτι που χωρίς προπονήσεις δεν είναι εφικτό».

Για το φετινό στόχο της Άμφισσας: «Απ’ την αρχή η ομάδα είχε σαν στόχο την παραμονή και φέτος είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, πέφτουν πολλές ομάδες, έχουμε play-off και play-out. Δεν έχει αλλάξει κάποιος στόχος. Υπήρχαν κάποιες ήττες στην έδρα μας από ομάδες ανταγωνιστικές που θέλουμε να τις έχουμε στο 1-1 στην κανονική περίοδο, αλλά υπήρχαν και ήττες απ’ τους πρώτους. Αυτή η ομάδα κινείται παιχνίδι με παιχνίδι, δε μπορεί να προβλέψει τίποτα. Θέτουμε κάποιους στόχους, «σημαδεύουμε» κάποια παιχνίδια και έτσι κινούμαστε».

Για τα επόμενα τρία παιχνίδια της Άμφισσας (Ανόρθωση, Νίκαια, Αχέρων): «Είναι πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Η Γ’ Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία σε όλους τους ομίλους, είναι λίγο δύσκολα και αμφίρροπα τα πράγματα. Κοιτάμε ξεχωριστά τα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι τι θα κάνει η ομάδα στα play-out, σε τι αγωνιστική κατάσταση θα βρεθεί, γιατί τότε κρίνονται πολλά πράγματα».