Σύσκεψη με τα σωματεία της Α2 η ΕΟΚ

Τα 14 σωματεία που στην παρούσα φάση έχουν θέση στο πρωτάθλημα της Α2 καλούνται να παραστούν σε σύσκεψη την Τετάρτη 15/6 στα γραφεία της ΕΟΚ.

eok_logo_newΟι 14 ομάδες που θα παίζουν – θεωρητικώς – τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 καλούνται να βρεθούν την προσεχή Τετάρτη 15/6 στα γραφεία της ΕΟΚ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί σύσκεψη ενόψει της νέας χρονιάς. Η ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι έχει προγραμματίσει το συγκεκριμένο ραντεβού για το μεσημέρι (14:00) της ημέρας, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να παραστούν στα γραφεία της είτε οι πρόεδροι των σωματείων, είτε οι νόμιμα εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ καλεί για την προσεχή Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 14.00 τους προέδρους ή τους νόμιμα (γραπτώς) εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους των σωματείων της Α2 Κατηγορίας Ανδρών σε σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Τα σωματεία που καλούνται είναι τα εξής: Προμηθέας, Εθνικός Πειραιά, Παγκράτι, Δόξα Λευκάδας, Δούκας, Ψυχικό, Ηρακλής, Λιβαδειά, Μαχητές Δόξας Πευκών, Πανιώνιος, ΑΟ Αμύντας, Αστακός, Αρκαδικός και Καβάλα”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας, που μπορεί να “φωτογραφίζει” επί της ουσίας το προφίλ της Α2 της νέας περιόδου, όμως πολλά μπορεί ν΄ αλλάξουν μέχρι το πρώτο τζάμπολ. Κι αυτό διότι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ σωματείων της Α1 και της Α2 για την συγχώνευσή τους και την κοινή παρουσία τους στην Α1. Οψόμεθα, λοιπόν για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.