Τάταρης: «Σωματικά και ψυχολογικά είμαστε έτοιμοι»

Ο Ερμής Σχηματαρίου ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι στην Elite League κόντρα στη ΦΕΑ και ο Διονύσης Τάταρης εν όψει της αναμέτρησης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την πρεμιέρα. Ο “Βig Tata” αναφέρθηκε στη μεταγραφή του και τη νέα του πρόκληση στο καμάρι της Βοιωτίας, μίλησε για τον κόουτς Νίκο Οικονόμου και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Για την απόφαση να έρθει στον Ερμή Σχηματαρίου, είπε: «Ο Ερμής είχε την τέλεια σεζόν πέρυσι στη Β’ Εθνική και ο κόουτς Νίκος Οικονόμου έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, άρα αποφάσισα να έρθω στην ομάδα».

Για την προετοιμασία της ομάδας, τόνισε: «Ήταν μία δύσκολη και απαιτητική προετοιμασία. Τα δίνουμε όλα για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κάθε ημέρα προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για τον κόουτς Νίκο Οικονόμου, επισήμανε: «Είναι ένας επαγγελματίας σε ό,τι κι αν κάνει. Έχει μεγάλη εμπειρία και επιτυχίες σαν παίκτης και ως προπονητής είναι τύχη και ευλογία να αγωνίζεσαι για τον ίδιο και για την ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου».

Για τη νέα σεζόν στην Elite League, εξήγησε: «Η ομάδα θα καταφέρει να φέρει εις πέρας τους στόχους της μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και προπόνηση. Όσο προπονούμαστε και λαμβάνουμε υπόψη όσα πρέπει να κάνουμε, τόσο περισσότερο θα ανταπεξέρχεται η ομάδα σαν σύνολο στο δύσκολο και μεγάλο πρωτάθλημα της Α2».

Για το στοιχείο που ξεχωρίζει τον Ερμή, είπε: «Οι άνθρωποί του. Αυτοί αποτελούν το στοιχείο που κάνει τον Ερμή να ξεχωρίζει συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες, διότι σε αντιμετωπίζουν και σε αγκαλιάζουν σαν την οικογένειά τους».

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο: «Αυτό που θέλω να πω εγώ στον κόσμο είναι ότι για την προσπάθεια που έχουμε κάνει όλοι στην ομάδα αξίζει να έρθουν στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε τη στήριξή τους στους εντός έδρας αγώνες μας, τόσο για την “αντάμειψη” της δουλειάς μας, όσο και για να μας δουν να τους κάνουμε υπερήφανους για την ομάδα και την περιοχή».

Για την πρεμιέρα κόντρα στη ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ, ανέφερε: «Η ομάδα μας είναι καλά προετοιμασμένη για την πρεμιέρα. Θεωρώ πως σωματικά και ψυχολογικά είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα και ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να μας στηρίξει».