tzimasΠαρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Φάρου αποτελεί ο Γιάννης Τζήμας, καθώς στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με τους διοικούντες την ομάδα υπέβαλε την παραίτησή του.

H ανακοίνωση:

 «Η οικογένεια του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή, Γιάννη Τζήμα. Θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Τζήμα για τη συνεργασία με το Φάρο μας από την αρχή της φετινής σεζόν. Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσει να κάνει στη συνέχεια της καριέρας του».

Από την πλευρά του ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, στους παίκτες μου, σ’ όλους τους ανθρώπους που ήταν γύρω από την ομάδα και τους φιλάθλους της για τη συνεργασία».

Για να συνεχίσει, λέγοντας: » Πέρασαμε δύο δύσκολους μήνες με μόνιμους τραυματισμούς (Μπατής, Σκορδίλης, Λιακόπουλος), πολλά προβλήματα που δε μας άφησαν να δουλέψουμε όπως έπρεπε…σε μία ομάδα με τις δικές της ιδιαιτερότητες… Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε το μπασκετικό της ταλέντο και πιστεύω με την επιστροφή των τραυματιών θα μπορέσει να εκπληρώσει το στόχο της ανόδου». Για να ολοκληρώσει; τονίζοντας: «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο Βαγγέλη Τσάπα για τη συνεργασία μας. Είναι χαρά μου που τον γνώρισα και ελπίζω να παραμείνει για χρόνια στο χώρο του μπάσκετ».