Τέλος από το Ναύαρχο Βότση ο Καραμουσαλίδης

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν ο Γιώργος Καραμουσαλίδης κι ο Ναύαρχος Βότσης, μετά την απόφαση του συλλόγου να μην ανανεώσει τη συνεργασία τους…

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Η διοίκηση του ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Καραμουσαλίδη…

Έπειτα από αγαστή συνεργασία δύο ετών, που συνδυάστηκε με την άνοδο της ομάδας από την Γ’ στην Β’ Εθνική και από μια εξαιρετική παρουσία στην Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, οι δρόμοι “Ναυάρχου” και Καραμουσαλίδη χωρίζουν.

Εκ μέρους της διοίκησης ευχαριστούμε θερμά τον coach για την συνεργασία και για την συμβολή του στην πορεία της ομάδας, ειδικά για την τελευταία χρόνια που η φιλοσοφία και η εικόνα της ομάδας οφειλόταν σχεδόν αποκλειστικά στον ίδιο, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και όπως άλλωστε και ίδιος γνωρίζει στο Βότση θα έχει πάντα φίλους που τον εκτιμούν και τον σέβονται!

Όσο για το μέλλον της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, σύντομα θα υπάρξουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και ευχάριστες εξελίξεις και ανακοινώσεις…”.

Από την πλευρά του ο Έλληνας προπονητής μέσω του προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον σύλλογο για τα δύο χρόνια συνεργασίας.
” Ευχαριστώ Ναύαρχος Βότσης BC
Δυο υπεροχα χρόνια με τόσα πολλα συναισθήματα ολοκληρώθηκαν,
ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους αθλητές, τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση και τους φίλους της ομάδας!!!”.