Τέλος… εποχής στα παρκέ για τον Δημήτρη Τσαλδάρη!

Η ημερομηνία 5/5/2018 θα είναι μία σημαδιακή για τον Δημήτρη Τσαλδάρη. Ο άσος της Δόξας Λευκάδας, που έχει γράψει πολλά… χιλιόμετρα στα παρκέ (έχοντας φορέσει τη φανέλα των Περιστερίου, Πανελληνίου, Άρη, Σάσαρι, Κολοσσού, Κηφισιάς και ΚΑΟΔ), κόντρα στον Παπάγου θα γράψει και τα τελευταία μέτρα μιας μεγάλης καριέρας. Ο 38χρονος άσος αποφάσισε να γράψει τους… τίτλους τέλους στη μπασκετική του καριέρα, δεσμευόμενος ωστόσο ότι η επόμενη μέρα θα τον βρει και πάλι δίπλα στο μπάσκετ.

Η δήλωση του Δημήτρη Τσαλδάρη:

«Το ραντεβού με τη μοίρα, που πάντα φαινόταν τόσο μακριά,έφτασε.Το παιχνίδι του Σάββατου θα είναι το τελευταίο μου σαν αθλητής. Σε όλη αυτή τη διαδρομή, έμαθα και κέρδισα πολλά, έκανα φιλίες, έχτισα χαρακτήρα και ηθικές αξίες. Έμαθα να διαχειρίζομαι καταστάσεις, νίκες, επιτυχίες αλλά και αποτυχίες που πάντα με έκαναν σκληρότερο και σοφότερο.

Μπορώ σήμερα, να κοιτάξω τον εαυτό μου στο καθρέπτη και να του πω οτι τήρησα στο έπακρο την υπόσχεση που είχα δώσει, όταν ξεκινούσαν όλα. Να προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι και να γίνω ο καλύτερος που θα μπορούσα να γίνω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες, προπονητές και διοικήσεις, σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα. Τον επι χρόνια εκπρόσωπο μου για την συνεργασία που είχαμε.

Πάνω απο όλα, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που με ενθάρρυνε και μου έδειξε το δρόμο.

Η επόμενη μέρα θα με βρεί κοντά στο παιχνίδι του μπάσκετ και πάντα με την ίδια προσέγγιση. Ταπεινός αλλά με τον εγωισμό του νικητή.

Μετά τίμης,

Δημήτρης Τσαλδάρης».

.
Διαβάστε ακόμη…