Ο απολογισμός της ΚΑΠ στις 12 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής δεν είναι εκείνος που επιθυμούσαν στον σύλλογο, γεγονός που έφερε το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Φώτη Καρακώστα!

Η κίνηση από πλευράς διοίκησης μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… σοκ, που έχει ως στόχο να αφυπνιστεί η ομάδα και να αλλάξει πορεία, με τους ιθύνοντες να ευχαριστούν τον Καρακώστα για την προσφορά του. Άλλωστε όπως επισημαίνουν σε αυτόν πιστώνεται η άνοδος της ΚΑΠ στη Β’ εθνική κατηγορία…

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον coach Φώτη Καρακώστα. Τον ευχαριστούμε θερμά γιατί κάτω από αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η εκκρεμότητα της ανόδου, εργάσθηκε υποδειγματικά με όρεξη και υπομονή. Τα αποτελέσματα σίγουρα τον αδικούν και δεν αντικατοπτρίζουν την προπονητική του αξία και την προσπάθεια που έγινε σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στην προώθηση των νέων αθλητών. Παραμένει ένθερμος φίλος μας και coach που πιστώνεται και σε αυτόν η άνοδος της ομάδας μας στη Β΄ Εθνική Κατηγορία. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».