Τέλος ο Κωνσταντινίδης από την ΑΕ Σαντορίνης, “υπηρεσιακός” ο Πεταλωτής

Σε διαζύγιο κοινή συναινέση προχώρησαν ο Χρήστος Κωνσταντινίδης και η ΑΕ Σαντορίνης. Ο Έλληνας προπονητής πήρε την απόφαση της παραίτησής του από τον πάγκο της ομάδας δύο ημέρες μετά τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής και την βαριά ήττα από τον Ιπποκράτη στην Κω. Όπως αναφέρει το sportcyclades.gr ο Κωνσταντινίδης είχε αναλάβει την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και προχώρησε στην παραίτησή του από το πόστο του προπονητή.konstantinidis_veteranoi_polis kallitheas

Το διοικητικό συμβούλιο των Σαντορινιών έκανε δεκτή την παραίτηση του έμπειρου τεχνικού και έδωσε το… τιμόνι στον μέχρι πρότινος βοηθό του Χρήστου Κωνσταντινίδη, τον Χάρη Πεταλωτή. Αυτή ωστόσο όπως επισημαίνει το έγκυρο site θα είναι προσωρινή λύση. Ήδη οι διοικούντες τον θηραϊκό σύλλογο έχουν μπει στην διαδικασία ανεύρεσης προπονητή, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μια προσεκτική επιλογή με βάθος χρόνου. Τις επόμενες ώρες μάλιστα, αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της ΑΕΣ σχετικά με το προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο, μέχρι την ανάληψη του νέου.

Οι ιθύνοντες τον ΑΕ Σαντορίνης θεωρούν πως η κίνηση αυτή θα λειτουργήσει σαν γερό… ηλεκτροσόκ προς τους παίκτες και η ομάδα θα ξεκινήσει να ρολάρει από την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην ΑΕ Πεντέλης εκτός έδρας, όπου στον πάγκο θα κάθεται εκτός απροόπτου ο Πεταλωτής.