Τέλος ο Μπούσι από την Καλαμάτα…

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητεί ο Ιωσήφ Μπούσι, που ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το τέλος της συνεργασίας με την Καλαμάτα.

Αναλυτικά το ποστάρισμά του αναφέρει:
«Ένας μεγάλος κύκλος, μετά από πολλά χρόνια, μετά από πολλά χιλιόμετρα και πολύ ιδρώτα, με λύπες αλλά και περισσότερες χαρές θα έλεγα, έφτασε η μεγάλη στιγμή να κλείσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτής της ομάδας και αυτού του συνόλου για 3 χρόνια… δυστυχώς λόγω των συνθηκών δεν ζήσαμε όλα αυτά που θέλαμε να ζήσουμε αλλά για εμένα ήταν αρκετά.
Δέθηκα με την ομάδα, με το κόσμο και με τους ανθρώπους που είναι γύρω από αυτή.
Με βοήθησαν από την αρχή και ήταν δίπλα μου σε κάθε δυσκολία και σε κάθε στιγμή της ζωής μου. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλη την διοίκηση της Καλαμάτας BC.
Τον πρόεδρο Ηλία Κατσαρη που στάθηκε σαν δεύτερος πατέρας μου πραγματικά σε κάθε μου στιγμή, τον Γιώργο (Τσικουλη) Γεωργακιλα που με πίστευε πάντα και μου έφτιαχνε την διάθεση ( ήρεμη δύναμη ) και από τις καλύτερες ψυχές.
Τον φίλο και αδερφό μου Βασίλη Μυλωνά που μιλάγαμε με τις ώρες στο τηλέφωνο να αναλύουμε αγώνες και να το ζούμε στο έπακρο, κυρίως όμως που σε ότι χρειαζόμουν ήταν εκεί.
Τον Κύριο Νίκο Κυριακουλακο που ήταν πίσω από όλα τα τρεξίματα για την ομάδα.
Τον Κύριο Βασίλη Κονταργυρη πού μαζί σε όλους τους αγώνες μας έτρεχε με τα βανακια σε όλα τα εκτός παιχνίδια.
Τον κύριο Νίκο Πετρίδη που έκανε όλες τις μικρές λεπτομέρειες και ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα!
Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια που κάναμε όλο αυτό το ταξίδι.
Τέλος ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον κόουτς Παύλο Νώντα ο οποίος είναι ο άνθρωπος που με πίστεψε πιο πολύ από όλους όλα αυτά τα χρόνια που παίζω μπάσκετ. Τιμή μου πού συνεργάστηκα μαζί σου , που σε γνώρισα και πλέον έχω έναν πολύ καλό φίλο πέρα από προπονητή!
Σας ευχαριστώ για όλα λοιπόν και εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα σε όλους.
Δεν θα πούμε αντίο… γιατί θα τα ξανά πούμε.
Μαύρη ολέ
KALAMATA BC MONO»