Τέλος ο Οικονομάκης, το τιμόνι στον Λιόγα…

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός. Και μπορεί η ΚΑΕ ΑΕΚ να εξέδιδε ανακοίνωση στήριξης στον προπονητή της Κώστα Οικονομάκη, όμως επί της ουσίας είχαν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, συζητώντας με τον Δημήτρη Λιόγα. Ο οποίος και είναι από το μεσημέρι της Τρίτης (17/10) κι επίσημα ο νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

«Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον προπονητή, Κώστα Οικονομάκη, για την προσφορά του στην ομάδα μέχρι σήμερα και παράλληλα ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Λιόγα ως νέου τεχνικού της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο», αναφέρει η νέα ανακοίνωση της Ένωσης, που ακολούθησε τακτικές… Κόκκαλη στο θέμα του προπονητή! Όπως λοιπόν, έπραττε στο παρελθόν ο Σωκράτης Κόκκαλης με τους προπονητές στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό (εξέδιδε ανακοίνωση στήριξης στο πρόσωπό τους και μετά τους… απέλυε!!!), έτσι έπραξαν κι οι διοικούντες την ΑΕΚ με τον Οικονομάκη!

Βέβαια για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους δεν είναι όλοι οι διοικούντες σύμφωνοι με την συγκεκριμένη κίνηση και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε κι άλλους… τριγμούς στο κιτρινόμαυρο ΔΣ. Άλλωστε ο έντονος διάλογος που είχε ο Κυριάκος Χήνας με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής Νίκο Γεωργαντζόγλου στο κλειστό της Ζωφριάς, πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης, επιβεβαιώνει ότι η απόφαση για αλλαγή προπονητή έγινε δίχως τη συγκατάθεση όλων των μελών του ΔΣ, το οποίο μπορεί μέσα στις επόμενες μέρες να υποβάλλει την παραίτησή του…