Τέλος ο Παύλος από την Πεύκη, «ξηλώθηκε» όλο το τεχνικό επιτελείο!

Στο τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Παύλο, αλλά και στο «ξήλωμα» όλου του τεχνικού επιτελείου προχώρησε η Πεύκη! Ο σύλλογος αποφάσισε να προχωρήσει σε… δραστικές κινήσεις, ελέω των προβλημάτων που υπάρχουν, με τον Έλληνα προπονητή ν’ αποχωρεί, ευχαριστώντας μεν, αφήνοντας αιχμές δε…

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παύλος έγραψε σε ανάρτησή του στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!
Η σημερινή διοίκηση αποφάσισε να λύσει την συνεργασία με όλο το τεχνικό επιτελείο !!!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Λάμπρο ΤΣΟΛΑΚΟ κ Κων/νο Χασαπόπουλο (Konstantinos Chasapopoulos κ τους αθλητές μου για την παρέα που δημιουργήσαμε κ την όλη προσπάθεια κ εκτίμηση.
Βάλαμε πλάτη σε δύσκολες στιγμές για την ομάδα (όλοι έλεγαν ότι δεν θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα ) κ είμαστε υπερήφανοι που καταφεράμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που την καμάρωναν όλοι !!!
Κάναμε πάρα πολλά για την ομάδα ….κ ευτυχώς το αναγνωρίζουν αυτοί που γνωρίζουν …
Το ήθος ,η αξιοπρέπεια κ η γνώση του αντικειμένου δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε περαιτέρω .
Δυστυχώς ,τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί εδώ κ καιρό κ είναι πλέον γνωστά σε όλους δεν μας αφήνουν να μιλάμε για μπάσκετ !!!
Η αγάπη μου για τον σύλλογο κ για τους ανθρώπους που με έκαναν μέλος της οικογένειας της Πεύκης όπως ο πρόεδρος κος Μακρυνιώτης με κάνουν να πω εις το επανιδείν.».