Τέλος ο Τυριακίδης από τους Αετούς Βέροιας

Μία επιτυχημένη χρονιά ήταν η περασμένη για τους Αετούς, καθώς ο σύλλογος κατάφερε να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή του στην κατηγορία, τελειώνοντας το πρωτάθλημα έχοντας, οχτώ νίκες και δέκα ήττες. Η πορεία είχε τη σφραγίδα του προπονητή, Ιορδάνη Τυριακίδη.

Πλέον στη Βέροια έχουν σηκώσει τα μανίκια εν όψει της νέας σεζόν, με τη δουλειά να έχει ξεκινήσει. Μέρος αυτής, δεν θα είναι όπως φαίνεται ο προπονητής, Ιορδάνης Τυριακίδης, ο οποίος μέσω προσωπικής του δήλωσης εξήγησε τους λόγους αποχώρησής του από τον σύλλογο. 

Δήλωση του προπονητή Τυριακίδη Ιορδάνη:

«Μετά από μια δύσκολη αλλά τελικά επιτυχημένη χρονιά όσον αφορά τους στόχους της ομάδας ήρθε η ώρα να πούμε ‘’αντίο ‘’. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, όλους τους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε και φυσικά όλους τους αθλητές που ήταν το σημαντικότερο κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Οι επαγγελματικές συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες ώστε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα των αετών, να στοχεύει πάντα ψηλά και να πετυχαίνει τους στόχους της».