Τέλος ο Χουχουλής από τον Απόλλων Σμύρνης και μία 5άδα παικτών!

Νέα σελίδα είναι έτοιμοι να γράψουν στον Απόλλων Σμύρνης, καθώς το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας τη νέα περίοδο δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο της περασμένης περιόδου. Η αρχή γίνεται από τον “τιμονιέρη” της ομάδας, καθώς ο Δημήτρης Χουχουλής δεν θα κάθεται στην άκρη του πάγκου, ενώ παρελθόν αποτελούν και πέντε παίκτες!!!

xouxoulis dimitris 1Ο Δημήτρης Χουχουλής και ο Απόλλων Σμύρνης, λοιπόν δεν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, με τον σύλλογο να ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα.
“Το τμήμα μπάσκετ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Χουχουλή, τον πρωτεργάτη των ανόδων, για όσα προσέφερε στο Σύλλογό μας αυτά τα δύο χρόνια.

Ο Δημήτρης Χουχουλής εκπλήρωσε το όραμα της επιστροφής στις Εθνικές Κατηγορίες, και με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα που συνοδεύτηκε από ένα εντυπωσιακό ρεκόρ νικών, οδήγησε τον Απόλλωνα από την Α΄ ΕΣΚΑ στη Β΄ Εθνική μετά από 22 χρόνια.

Η Διοίκηση του Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης του εύχεται καλή συνέχεια και καλή δύναμη με τον Σύλλογο που υπηρετεί τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και εύχεται οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν στο μέλλον”, αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ οι “μπλε” έκαναν γνωστό ότι και μία 5άδα παικτών δεν θα φοράνε τη φανέλα τη νέα περίοδο. “Το τμήμα μπάσκετ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους αθλητές Αθανασάκη Μπάμπη, Πάντσιο Τόλη, Πετρόπουλο Λάμπρο, Τάσιο Τάσο και Τσελεμπή Χρήστο”, επισημαίνεται από τον σύλλογο…