Τέλος στη συνεργασία του Δημήτρη Παπαβασιλείου με τον Όλυμπο Κορδελιού

Με νέο προπονητή θα δοκιμάσει τις δυνατότητές του ο νεοφώτιστος στις εθνικές κατηγορίες Όλυμπος Κορδελιού. Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά:
«Ευχαριστούμε θερμά τον μέχρι πρότινος coach της ομάδας μας Δημήτρη Παπαβασιλείου. Ως προπονητής κατόρθωσες να ανεβάσεις την ομάδα για πρώτη φορά σε εθνικό επίπεδο και για το λόγο αυτό θα μείνεις για πάντα στην ιστορία της. Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα σου, επιτυχία που θεωρούμε δεδομένη».

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας του Ολύμπου Κορδελιού Ακη Κοτανίδη για την άψογη συνεργασία που είχαμε δύο δύσκολα για όλους χρόνια, τους παίκτες που συνεργάστηκα και τον coach Γιώργο Τζελέπη που ήταν δίπλα μου. Μετά από μία άκρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας και άνοδο για πρώτη φορά σε εθνικό επίπεδο στην ιστορία της, δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και πάντα επιτυχίες».