Την προώθηση τεσσάρων παικτών στην ανδρική ομάδα ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου και συγκεκριμένα των Γιάννη Καρπέτη, Αποστόλη Βασδέκη, Δημήτρη Καζεπίδη και Αλέξανδρο Σουλιώτη.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, βρίσκονται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την προώθηση τεσσάρων νεαρών καλαθοσφαιριστών από το θυγατρικό σωματείο των Νέων Αθλητών Νίκης στην ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου.

Πρόκειται για τον Γιάννη Καρπέτη, γεννημένο το 1994, με ύψος 1.91μ. που αγωνίζεται στις θέσεις 2-3, τον Αλέξανδρο Σουλιώτη, γεννημένο το 1995, με ύψος 1.89μ. που αγωνίζεται επίσης ως γκαρντ, τον Αποστόλη Βασδέκη γεννημένο το 1995, με ύψος 1.93μ. που αγωνίζεται στη θέση 4 και τον Δημήτρη Καζεπίδη  γεννημένο το 1996, με ύψος 1.80μ. που αγωνίζεται στις θέσεις 1-2.

Όλοι τους έχουν συμμετοχές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ την τελευταία τετραετία με την πολύ πετυχημένη ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης, που ξεκίνησε από την Β’ τοπική κατηγορία ανδρών και έφτασε στην Α1 κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα όλων, αφού είχε τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στις κατηγορίες όπου αγωνίστηκε.

Επίσης, πρωταγωνίστησαν και σημείωσαν διακρίσεις στα αντίστοιχα παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα, όπως την περίοδο 2010-2011 ο Αποστολής Βασδέκης κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας με την παιδική ομάδα των Ν.Α. Νίκης, ενώ την επόμενη χρονιά 2011-2012 ο Δημήτρης Καζεπίδης πανηγύρισε το πρωτάθλημα Θεσσαλίας στους παίδες με τον Γ.Σ. Βόλου.

Οι παραπάνω καλαθοσφαιριστές αποτελούν επιλογές του προπονητή της ανδρικής ομάδας, Φώνη Μαυρομιχάλη και θα καλύψουν τις θέσεις των τεσσάρων συνολικά “μικρών” που απαιτούνται στη 12άδα. Όμως, πέρα από το υποχρεωτικό που επιβάλει ο κανονισμός, θα έχουν ενεργό ρόλο και θα προσφέρουν ουσιαστικά τις υπηρεσίες τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Τέλος, το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Νίκη Βόλου θέλει να ευχηθεί καλή πορεία και πρόοδο στους αθλητές του που την προσεχή περίοδο θα αγωνιστούν σε άλλες ομάδες. Συγκεκριμένα, στους Γιώργο Μαυρογιάννη με υποσχετική δύο ετών στον Φίλιππο Βέροιας (Α2 Εθνική κατηγορία), Γιώργο Τσιακλάγκανο με μετοίκηση στον Ηρακλή Κοζάνης (Β’ Εθνική), Κώστα Αγκρή με ελεύθερη μεταγραφή στην Μεταμόρφωση Βόλου (Γ’ Εθνική), Κώστα Αγάλου-Λωρίτη με υποσχετική ενός έτους στον Α.Ο.Σερρών (Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ) και Μανώλη Αναγνωστόπουλο με ελεύθερη μεταγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου (Α1 ΕΣΚΑΘ)».