Τέσσερις παίκτες θέλει ο Δημητριάδης

Ο Ηρόδοτος κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης και έτσι μετά από ένα χρόνο αποχής επιστρέφει στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο προπονητής του, Μανόλης Δημητριάδης, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι οι παίκτες του με 3-1 νίκες κατέκτησαν τον τίτλο και μάλιστα στο τοπικό σάιτ «prismasport.gr» δεν ξέχασε να τους ευχαριστήσει για τον τίτλο:

«Ο στόχος μας επετεύχθη. Για εμάς ήταν μια πολύ καλή χρονιά που έκλεισε με επιτυχή κατάληξη! Από την αρχή δείξαμε ότι θέλουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για εμάς. Ευχαριστώ τους παίκτες μου, με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα σε όλη την διάρκεια την αγωνιστικής σεζόν. Με νέα άτομα και παλιότερα να χουν βρει τη χημεία που χρειάζεστε και να τα δίνουν όλα. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα γιατί με αυτόν συμπληρώνονται 4 τίτλοι ανόδου στην προπονητική μου καριέρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί το αποτέλεσμα μια ολόκληρης χρονιάς μας δικαίωσε».

Έτσι σιγά σιγά οι κρητικοί βάζουν πλώρη για νέα σχέδια τα οποία έχουν στόχο τις εθνικές κατηγορίες και την παραμονή τους σε αυτές περισσότερο από μια αγωνιστική σεζόν. Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, ο Δημητριάδης σύμφωνα με πληροφορίες εξήγησε στους ιθύνοντες του συλλόγου ότι λόγω του ανεβασμένου επιπέδου του πρωταθλήματος σε σχέση με τα τοπικά, θα χρειαστεί τουλάχιστον τέσσερις έμπειρους παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα στο δύσκολο έργο της τη νέα σεζόν.