Τίτλοι τέλους στη συνεργασία ΑΕ Λάρισας με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ηνία στον Χασανίδη

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος… Ε, αυτόν τον “κανόνα” έμελλε να ακολουθήσει και η συνεργασία της ΑΕ Λάρισας με τον προπονητή της ομάδας Αβραάμ Παπαδόπουλο. Έπειτα από μία επταετή και πετυχημένη σε πολλούς τομείς, η συνεργασία των δύο πλευρών έλαβε τέλος, όπως γνωστοποίησε ο λαρισινός σύλλογος.

“Η διοίκηση της ΑΕΛ ανακοινώνει την ολοκλήρηση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Αβραάμ Παπαδόπουλο. Η επταετής του παρουσία στον πάγκο της ομάδας μας συνοδεύτηκε από σωρεία επιτυχιών και ανόδων, από την Α2 Εσκαθ ως την Α2 Εθνική, και η προσφορά του στο Σωματείο μας υπήρξε ανεκτίμητη. Ευχαριστούμε τον Αβραάμ για αυτά τα χρόνια, του ευχόμαστε κάθε προσωπική ευτυχία και καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του”.

Όσον αφορά τον διάδοχό του, οι θεσσαλοί δεν δυσκολεύτηκαν να τον βρουν. Ο λόγος για τον Χρήστο Χασανίδη (στη μέση της φωτό), ο οποίος ήταν μέλος του τεχνικού τιμ του Αβραάμ Παπαδόπουλου τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

“Ο Λαρισαίος τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία την ομάδα μας με στόχο μια εξίσου αξιόλογη πορεία στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Ευχόμαστε στο Χρήστο καλή δύναμη και πιστεύουμε ότι με τη σκληρή δουλειά του και την αρωγή διοίκησης και κόσμου, θα επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΛ, ενώ από την πλευρά του ο νέος τεχνικός δήλωσε για τη νέα… σελίδα στην καριέρα του. “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΛ η οποία με τιμά με την πρόταση που μου έκανε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ. Πιστεύω πως με τη σωστή συνεργασία παικτών, προπονητών και διοίκησης θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και να προσφέρουμε χαρά στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας”.