Τακιανός: «Ευχαριστώ τα παιδιά για τη νίκη»

takianos-vagenasΟ ΟΦΗ μπορεί να πήρε μία σπουδαία βαθμολογική νίκη απέναντι στην Αγία Πρασκευή, όμως η εμφάνιση της κρητικής ομάδας δεν άφησε ικανοποιημένο τον Φώτη Τακιανό. Ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα σχολίασε τη νίκη αυτή, ενώ δε παρέλειψα να ευχαριστήσει τους παίκτες του για το γεγονός πως κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

«Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα. Ο τρόπος που αντιμετώπισαν το παιχνίδι δείχνει σοβαρότητα τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, είναι μια ομάδα με παιδιά διαμάντια που τιμούν κάθε δευτερόλεπτο της παρουσίας τους μέσα στο παρκέ. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά κάνοντας την 8η νίκη μας και έχοντας μια διαφορά από τις ομάδες τις οποίες βρίσκονται πιο κοντά στον υποβιβασμό μας κάνει να πατάμε γερά στο στόχο μας. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει και να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία στο γήπεδο.

Η σημερινή ομάδα ήταν μια πάρα πολύ καλή  δεν ταίριαζε καθόλου στην δική μας λογική μια ομάδα που έχει τρομερή περιφέρεια. Για εμάς χρειάστηκαν στο τέλος δύο μακρινά σουτ για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να δουλέψουμε την άμυνα μας και ομαδικά και ατομικά, επιμένω ότι η ομάδα πρέπει να δουλέψει στην αμυντική τους δυσλειτουργία. Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση τους όμως τους ευχαριστώ  για αυτή τη νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας. Δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή μας η παραμονή θα κριθεί στις 9-10 νίκες και με το αποτέλεσμα αυτό ήρθαμε πιο κοντά στο στόχο μας».

Πηγή: prismasport.gr