Τακιανός: «Οι παίκτες μου παλεύουν σαν λιοντάρια»

takianosΟ ΟΦΗ γνώρισε την ήττα στο τέλος μέσα στη Βέροια, από τον Φίλιππο. Παρά την ήττα ο Φώτης Τακιανός έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για τη σπουδαία εμφάνιση που έκαναν στο παιχνίδι του Σαββάτου.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας και τον προπονητή της. Εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο δρόμο του πρωταθλήματος. Μια δύσκολη συνέχεια για όλους μας. Ήταν ένα παιχνίδι δραματικό, όχι μόνο στα τελευταία λεπτά αλλά καθ’ όλη τη διάρκειά του. Η επιθυμία και των δύο ομάδων να προσθέσουν ακόμα μία νίη στις ήδη υπάρχουσες ήταν έντονη. Το στρες για εμάς ήταν έντονο και νομίζω φάνηκε στο παιχνίδι. Όσο αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, νομίζω ότι πληρώνουμε τα πέντε λάθη του τετάρτου δεκαλέπτου.

Η ομάδα έκανε στα τρία δεκάλεπτα τέσσερα λάθη και πέντε σε δέκα λεπτά. Αυτό μας υποχρέωσε να μείνουμε σε χαμηλό σκορ. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε το παιχνίδι με σκορ τους 70 πόντους που βάσει ικανότητας μπορούμε να πιάσουμε. Άλλο σημαντικό σημείο είναι ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε φθορά στον αντίπαλο. Σουτάραμε πολύ λίγες βολές. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε, το να φθείρουμε τον αντίπαλο δηλαδή», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Τακιανός.

Καλούμενος να σχολιάσει το πώς είχε σχεδιάσει να παίξει η ομάδα του στην τελευταία φάση του ματς απάντησε: «Για την τελευταία φάση θέλω να πω ότι η εντολή ήταν σαφής, εάν χανόταν η μία βολή και η διαφορά ήταν στους δύο πόντους έπρεπε η μπάλα να πάει προς το καλάθι, κάτι που έγινε. Η πάσα δόθηκε την κατάλληλη στιγμή στο Σταμπουλή που ήταν ελεύθερος και δυστυχώς το παιχνίδι κρίθηκε εκεί. Αυτά τα έχουμε δει στο παρελθόν και θα τα δούμε και στο μέλλον.

Όλα τα παιχνίδι κρίνονται στον πόντο, από ένα σουτ, από μία βολή, από ένα άστοχο τρίποντο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά στην ομάδα. Όπως βλέπετε έχουνε μείνει πολύ λίγοι, αλλά παλεύουν σαν λιοντάρια. Έχουν αυτοπεποίθηση και έχουν «δίψα» για νίκη. Εάν συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση στην προπόνηση και με την ίδια εξυπνάδα νομίζω ότι η ομάδα θα μαζέψει τις νίκες που απαιτούνται ώστε να κρατηθεί στην κατηγορία».

 Πηγή: gentikoule.gr