Τα ηνία του Ερμή στον Αμοιρίδη

Δεν άργησαν στον Ερμή να βρουν τον αντικαταστάτη του Βασίλη Αγγελή, με τον σύλλογο του Λαγκαδά να ανακοινώνει τη συμφωνία με έναν παλιό του γνώριμο, τον Παναγιώτη Αμοιρίδη.

Η ανακοίνωση:

«Ένας πολύ καλός φίλος από τα παλιά!!!

Ο Ερμής Λαγκαδά καλωσορίζει στην οικογένειά του το νέο του τεχνικό, Παναγιώτη Αμοιρίδη.

Ύστερα από τη χθεσινή συνάντηση του προέδρου του Ερμή Λαγκαδά κ. Γρηγορούδη με τον κ. Αμοιρίδη στα γραφεία του Ερμή, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο νέος προπονητής, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Ερμή Λαγκαδά ως παίκτης για ουκ ολίγες αγωνιστικές περιόδους, υπήρξε ένας από τους βασικότερους συντελεστές για την καθιέρωση της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες.
Ο Π. Αμοιρίδης, που αναλαμβάνει από σήμερα, δηλωσε μετά τη χθεσινή συνάντηση:

« Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την πρόταση που δέχθηκα, από μια ομάδα η οποία μου γεννά πολύ έντονα και ωραία συναισθήματα, καθώς δεν είναι λίγα τα χρόνια που πέρασα σε αυτό το γήπεδο στο παρελθόν.
Αυτό που προέχει τώρα όμως είναι η δουλειά που πρέπει να γίνει άμεσα για να διορθώσουμε αυτά που χρειάζεται, κρατώντας παράλληλα τα πολλά θετικά που σίγουρα έχουν γίνει.
Είμαι αισιόδοξος για την περαιτέρω πορεία της ομάδας, καθώς διαθέτει ένα σύνολο που χαρακτηρίζεται από την εμπειρία αρκετών παικτών, αλλά και από τη φρεσκάδα των νεότερων που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Αυτά τα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με τη βοήθεια του κόσμου μας και της διοίκησης, η οποία είναι κοντα στην ομάδα σε καθημερινή βάση, μπορούν να μας δώσουν τα αποτελέσματα που θέλουμε.»

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερμή Λαγκαδά Γ. Γρηγορούδης, εκπροσωπόντας τη διοίκηση του Συλλόγου, δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε έναν γνώριμό μας και πολύ καλό φίλο στην ομάδα και του εμπιστευόμαστε το τιμόνι της. Καλή επιτυχία στον Παναγιώτη και στα νέα του καθήκοντα ως προπονητής του Ερμή. »

Η πρώτη συνάντηση του νέου προπονητή με τους παίκτες θα λάβει χώρα σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Λαγκαδά, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας ενόψει του εντός έδρας αγώνα απέναντι στο Στρατώνι την ερχόμενη Κυριακή 18/12 στις 17:00».