Δεν άργησε να βρει τον νέο προπονητή ο Πρωτέας Βούλας δίνοντας τα ηνία του συλλόγου σε έναν ικανό προπονητή. Ο λόγος για τον Μιχάλη Μιχελάκος, ο οποίος αντικαθιστά τον Αλέκο Δάγλα. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον coach Μιχάλη Μιχελάκο, για την Ανδρική ομάδα που αγωνίζεται στη National League 1.

O Μιχάλης Μιχελάκος ανέλαβε ως head coach την ομάδα του Τρίτωνα το 2011 στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ οδηγώντας τη μέχρι την άνοδο στην Basket League τη σεζόν 2022-2023, πετυχαίνοντας συνολικά 6 ανόδους μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα (2011-2023).
Την περίοδο (2019-2021) ήταν assistant coach στην Εθνική Εφήβων U18 κατακτώντας την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βόλο καθώς και συμμετέχοντας στο European Challenger στο Tel Aviv.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητες την Καλαθοσφαίριση και την Αθλητική Διοίκηση και είναι κάτοχος Διπλώματος Προπονητή μέσω ΤΕΦΑΑ (Α’ Κατηγορίας).

Καλωσορίζουμε τον coach Μιχάλη Μιχελάκο στην οικογένεια του Πρωτέα και του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!».