Τα Μελίσσια πήραν Γεραμάνη και Λεπούρη

Σε δύο ακόμα προσθήκες προχώρησαν τα Μελίσσια αποκτώντας τους νεαρούς Παύλο Γεραμάνη και Νίκο Λεπούρη, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ανδρική αλλά και την ομάδα των Under 20.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΚΑΟ Μελισσίων με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση δύο ακόμα νεαρών και ταλαντούχων αθλητών. Με τα πορτοκαλί θα αγωνίζονται από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι Παύλος Γεραμάνης και Νίκος Λέπουρης οι οποίοι θα ενισχύσουν τόσο την ανδρική μας ομάδα, όσο και την Under 20, την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο Παύλος Γεραμάνης (19, 2.00) και ο Νίκος Λέπουρης (20, 1.97) την προηγούμενη χρονιά αγωνίζονταν ο πρώτος στον Ποσειδώνα Ν. Ψυχικού και ο δεύτερος στον Πανερυθραϊκό.

Πρόκειται για δύο νεαρούς και φιλόδοξους αθλητές με πολύ μέλλον, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει του φετινούς στόχους. Καλωσορίζουμε τον Παύλο και τον Νίκο στην οικογένεια των Μελισσίων και τους ευχόμαστε υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

* στη φωτογραφία από αριστερά ο Παύλος Γεραμάνης και ο Νίκος Λέπουρης με τον Γιάννη Βαγιανέλη μέλος της επιτροπής ανδρικού του ΚΑΟ Μελισσίων».