Τα πεπραγμένα των Ελλήνων του NCAA

Γεμάτο ήττες ήταν το περασμένο διήμερο για τους ομογενείς μας στο NCAA, αφού μόνο ο Μπιζούκας έφυγε από το γήπεδο με τη νίκη. Ακόμα και ο Κόρι Πέτρος, ο οποίος κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις φέτος, για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του και αυτό φάνηκε και στην αδυναμία του Οκλαντ να κοντράρει μέχρι τέλους την Αριζόνα.

Μάικλ Μπιζούκας

Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει απέναντι στο αδύναμο Κόρπους Κράιστι. Το Μισούρι Στέιτ επικράτησε πολύ εύκολα με 66-53 και ο ομογενής πόιντ γκαρντ είχε 2 πόντους, 1/2 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 λάθη σε 20 λεπτά.

Τράιαν Ηλιάδης

Επειτα από 10 αγώνες στην αρχική πεντάδα, ο Ελληνοαυστραλός γκαρντ δεν ξεκίνησε στην 3η σερί ήττα του Ολντ Ντομίνιον  από το Ρίτσμοντ με 90-82 στην παράταση. Πάντως, έκανε την καλύτερή του εμφάνιση τον τελευταίο μήνα, έχοντας 9 πόντους, 1/4 βολές, 4/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 3 κλεψίματα σε 27 λεπτά.

Αλεξ Βουγιούκας

Η μεστή εμφάνιση του… Βουγιούκα τζούνιορ δεν απέτρεψε την ήττα του Τέξας Σαν Αντόνιο από το Χιούστον με 77-75. Ο Ελληνας σέντερ επέστρεψε στη βασική πεντάδα του UTSA έχοντας 6 πόντους, 3/6 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κοψίματα σε 29 λεπτά.

Κόρι Πέτρος

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δεν σημείωσε πόντο και αποβλήθηκε με 5 φάουλ σε 27 λεπτά! Ο βασικός σέντερ του Οκλαντ είχε 0/3 δίποντα, 4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο στην ήττα από την Αριζόνα με 85-73.