Μοναδικές στιγμές είχε την ευκαιρία να ζήσει ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στην Ικαρία. Ο Έλληνας άσος ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος του ΠΑΣ Ίκαρος στη γιορτή των ακαδημιών του συλλόγου και στη διάρκεια της παρουσίας του στο γήπεδο, αλλά και στο νησί, έζησε μοναδικές στιγμές με τους μικρούς, αλλά και τους πιο μεγάλους να τον “κερδίζουν” με την αγάπη που του έδειξαν. Κι αυτό φρόντισε ο “Γκάγκα” να το μοιραστεί με όλους μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

“Ξεκινώντας να έρθω στην Ικαρία ήξερα ότι θα είναι ωραία… Μου είχαν πει πολλά άλλωστε… Σήμερα ήταν μια ονειρεμένη μέρα… Θέλω μέσα από τη καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Stergios Mitilinos καθώς και την ομάδα του Ικάρου για την τιμή που μου κάνανε να με βραβεύσουν για την προσφορά μου στον αθλητισμό.. Τελικά τα ωραία έρχονται προς το τέλος της καριέρας μου γνωρίζοντας αξιόλογους ανθρώπους όπως εδώ στην Ικαρία… Μπαμπάδες μαμάδες με χαμόγελο και περηφάνια για τα παιδιά τους… Χίλια μπράβο σε όλους σας… Εις το επανιδειν.. Του χρόνου πάλι εδώ… Έτσι κι αλλιώς κέρδισα και 2 καλούς φίλους τον Στέργιο και την Ισμήνη…. Σας ευχαριστώ για όλα…”, έγραψε στο σχετικό post που δημοσίευσε ο Γκαγκαλούδης, με τον εμπνευστή της γιορτής των ακαδημιών Στέργιο Μυτιληνού να τονίζει από την πλευρά του. “Δική μας η τιμή που σε είχαμε κοντά μας. Είσαι ένας πολύ αξιόλογος Ανθρωπος και καλαθοσφαιριστης. Σε ευχαριστώ για την τιμή που μας έκανες και βρέθηκες κοντά στα παιδιά μας, τα αγκαλιασες σαν να ήταν δικά σου. Πραγματικά όλη η απλότητα και η ανθρωπιά βρίσκεται στο πρόσωπο σου. Να είσαι πάντα καλά να χαίρεσαι την κόρη σου και να την καμαρώνεις”.

Δείτε και το σχετικό video με τον Γκαγκαλούδη να μοιράζει αυτόγραφα και να δίνει συμβουλές στους μικρούς του ΠΑΣ Ίκαρος.

https://www.facebook.com/giannis.gagaloudis/videos/10216515530301224/

Πηγή φωτό: Ράδιο Ικαρία 87.6

.
Διαβάστε ακόμη…