Basketball-ball_CageΤο… γαϊτανάκι των προβλημάτων με τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων “χτύπησε” τα πρωταθλήματα, πριν αυτά καλά-καλά ξεκινήσουν! Το πρόβλημα με τα γήπεδα ήταν γνωστό εδώ και ημέρες (είχε προηγηθεί και το πρόβλημα με την αναμέτρηση του κυπέλλου ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τη Νέα Κηφισιά), όμως αυτό δεν φάνηκε να… ιδρώνει το αυτί των αρμοδίων, οι οποίοι φρόντισαν για μία ακόμη φορά να το “παίξουν Πόντιοι Πιλάτοι”… Έτσι λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων κι ενώ κάποιες ομάδες ετοίμαζαν μπαγκάζια για να μεταβούν στις έδρες των αντιπάλων τους έμαθαν απ’ την ΕΟΚ ότι αλλάζουν έδρα ή αναβάλλονται τα παιχνίδια τους

Και πιο συγκεκριμένα η ΕΟΚ προχώρησε στην αναβολή των αναμετρήσεων Εθνικός – Πανερυθραϊκός (1ος όμιλος της Β’ εθνικής), Ιωνικός ΝΦ – Ιωνικός Νικ. (1ος όμιλος Β’ εθνικής), ενώ άλλαξε έδρα σε τρεις αγώνες της Γ’ Εθνικής, στο Κρόνος – Ηρόδοτος (2ος όμιλος Γ’ εθνικής), στο Πέραμα/Ερμής – Πεύκη (2ος όμιλος Γ’ εθνικής) και στο Φάρος Κερατσινίου – ΒΑΟΛ (2ος όμιλος Γ’ εθνικής).

Αναλυτικά:

– Το Κρόνος Αγ. Δημ.-Ηρόδοτος θα διεξαχθεί στις 17.30, στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης.

– Το Πέραμα/Ερμής-Πεύκη θα διεξαχθεί στις 18.30, στο κλειστό γυμναστήριο Περάματος.

– Το Φάρος Κερατσινίου-Βούρειος ΑΟΛ θα διεξαχθεί στις 16.00, στο κλειστό γυμναστήριο Περάματος.

Από εκεί και πέρα, οι αγώνες Εθνικός-Πανερυθραϊκός και Ιωνικός ΝΦ-Ιωνικός Νίκαιας βάσει προκήρυξης θα οριστούν από την ΕΟΚ σε άλλο γήπεδο.