Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα των μεταγραφών των δύο ψηλών που σκοπεύει να κάνει ο Ερμής Λαγκαδά! Ψηλά στη λίστα για τη θέση “5” είναι ο Γιάννης Μαλτέσιος (28χρ. 2μ03)  ενώ εξετάζονται και άλλες δύο περιπτώσεις αθλητών που πέρσι αγωνίστηκαν στην Α2. Για τη θέση “4” δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και η διοίκηση του Ερμή είναι σε συζητήσεις με παίκτη που πέρσι αγωνίστηκε στη Νότια Ελλάδα.

Μέσα σε όλα υπάρχει και το θέμα Θάνου Καμαριώτη στον οποίο έχει γίνει πρόταση από τον Ίκαρο Καλλιθέας (που από φέτος θα αγωνίζεται στην Χαλκίδα). Ωστόσο δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες ο αθλητής να δοκιμαστεί σε άλλη μια ομάδα από την Αθήνα. Στον Ερμή δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη αν υπάρξει μια πρόταση που θα τους ικανοποιήσει αν και η διάθεση του τεχνικού επιτελείου είναι να παραμείνει ο 18χρονος αθλητής που πέρσι αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας και φέτος αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τέλος, σχετικά με το θέμα της παραμονής του Χάρη Πλιούκα, υπάρχει το ενδεχόμενο ο αθλητής να παραμείνει στον Ερμή και να δώσει ξανά εξετάσεις την επόμενη χρονιά. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε άπαντες στον Λαγκαδά θα είναι ικανοποιημένοι καθώς ο Πλιούκας αποτέλεσε το μεγάλο επιθετικό ατού της ομάδας στα guard την τελευταία 2ετία.