jumball agapis_aytismos_1Ένα τζάμπολ διαφορετικό από τα συνηθισμένα, ένα ματς αλλιώτικο από τ΄ άλλα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στις 20 του Απρίλη στο κλειστό «Παναγιώτης Σαλπέας». Διότι από τούτη την αναμέτρηση, από αυτό το «Τζάμπολ Αγάπης» νικητές θα βγουν όλοι και πολύ περισσότερο τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αυτιστικών Πειραιά. Στη συνάντηση που είχαν οι διοικήσεις των συλλόγων Ερμής Πειραιά, ΑΟΦ Πορφύρας, Πειραϊκός Σύνδεσμος και Φοίνικας Καλλίπολης με το σύλλογο γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αυτιστικών Πειραιά, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένος αγώνας.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε ζεστό ανθρώπινο κλίμα, ευαισθητοποίησης των ανδρικών ομάδων καλαθοσφαίρισης και αποφασίστηκαν οι παρακάτω αθλητικές δράσεις, για την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016.
Χώρος: Γήπεδο καλαθοσφαίρισης, κλειστό γυμναστήριο «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΠΕΑΣ», Ακτή Ξαβερίου Πειραιάς.
jumball agapis_aytismosΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
18:30 Ώρα προσέλευσης.
19:00 Καλωσόρισμα – Ομιλίες.
19:10 Αγώνας «Τζάμπολ Αγάπης», από τις μικτές ομάδες των συλλόγων.
19:50 Αγώνας «Baskin-Basketball». Προσαρμοσμένο Ειδικό παιχνίδι μπάσκετ, με μικτή σύνθεση ανδρών, γυναικών, παιδιών από τις ακαδημίες των συλλόγων και μαθητών του σχολείου.
20:15 Τέλος εκδήλωσης.
Σκοπός του παιχνιδιού είναι η ανάδειξη της ανθρώπινης συμπαράστασης όλων των φίλων του μπάσκετ, στον δύσκολο αγώνα ζωής των παιδιών με αυτισμό και των οικογενειών τους.