Τζάμπολ για το 7ο final four του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Η ώρα για να αναδειχθεί ο τροπαιούχος στο κύπελλο ΕΣΚΑΘ έφτασε. Το τζάμπολ για το 7ο final four του θεσμού θα δοθεί το σαββατοκύριακο 28-29 Δεκεμβρίου στον Παλαμά, με τη συμμετοχή των ΓΣ Σοφάδων, ΓΣ Γόμφοι, ΓΣ Αλμυρού και ΑΟ Τρίκαλα. Τεσσάρων ομάδων που διεκδικούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τον τίτλο του κυπελλούχου ΕΣΚΑΘ.

Η αναμέτρηση του ΓΣ Σοφάδων με τον ΓΣ Γόμφων θα ανοίξει την αυλαία του final four το Σάββατο (28/12) στις 16:00, ενώ στις 18:00 τη σκυτάλη θα πάρουν ο ΓΣ Αλμυρού με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα.

Την Κυριακή το… μενού εκτός από τον μεγάλο τελικό θα περιλαμβάνει και ένα φιλικό παιχνίδι επίδειξης (στις 14:00) μεταξύ των αναπτυξιακών ομάδων (επίλεκτων αθλητών) της ΕΣΚΑΘ, ενώ στις 16:00 επίλεκτοι αθλητές από τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης του Ν. Καρδίτσας θα αντιμετωπίσουν την Εθνική Εφήβων. Ο μεγάλος τελικός του θεσμού θα ξεκινήσεις στις 18:00 και θα ακολουθήσουν οι απονομές.

Το final four του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ θα έχει ζωντανή, διαδικτυακή μετάδοση μέσω του youtube και συγκεκριμένα ακολουθώντας τον σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=OHnWuUiGRzI&feature=emb_title