Τζάμπολ για 7η χρονιά στο Triple Crown Basketball Camp!

Triple Crown Basketball logoΗ Triple Crown Basketball ανακοινώνει για 7η συνεχή χρονιά, τη λειτουργία του Triple Crown Basketball Summer Camp! Βασική επιδίωξη του πιο αποτελεσματικού και πρωτοποριακού Basketball Camp στην Ελλάδα είναι να παρουσιάσει το πιο εξειδικευμένο και σύγχρονο πρόγραμμα προπόνησης στο ανώτερο επίπεδο διδασκαλίας προσφέροντας στους νεαρούς αθλητές την απόλυτη μπασκετική εμπειρία!
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νεαρούς αθλητές ηλικίας 7-18 ετών και θα λάβει χώρα στις ανοιχτές και κλειστές εγκαταστάσεις του St. Lawrence College στο Κορωπί, για δύο περιόδους (29 Ιουνίου- 04 Ιουλίου & 06 Ιουλίου- 11 Ιουλίου 2015).
Με τη γνώση, την εμπειρία και το κύρος των ιδρυτών του, το Triple Crown Basketball Camp έχει καταλάβει μία περίοπτη θέση ανάμεσα στα καλύτερα Basketball Camp της Ευρώπης!
Περισσότερα στο 210-6195709 και στην ενότητα του Triple Crown Basketball Summer Camp. http://www.triplecrown.gr/sinfo.php
Photo Gallery: http://www.triplecrown.gr/gallery.php
Online Εγγραφή: http://www.triplecrown.gr/register_camp.php

Σημαντικές Πληροφορίες:
Το 7ο Triple Crown Basketball Summer Camp φέτος θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις μας στο St. Lawrence College στο Κορωπί και θα πραγματοποιηθεί σε 2 περιόδους:
1η περίοδος: 29 Ιουνίου- 04 Ιουλίου
2η περίοδος: 06 Ιουλίου – 11 Ιουλίου
Ηλικίες: 7-18 ετών, Boys + girls
Τοποθεσία: St. Lawrence College, Κορωπί
Ώρες Λειτουργίας: 9:00-14:30

Χαρακτηριστικά Camp:
Μικρός αριθμός παιδιών ανά ομάδα ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα στην διδασκαλία.
Ιατρική ομάδα που βρίσκεται πάντα στο χώρο των προπονήσεων προκειμένου να παρέχεται η μέγιστη ασφάλεια.
Ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα διατροφής ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών
Ομιλίες, σεμινάρια και προβολές βίντεο από τους επιστημονικούς μας συνεργάτες και τους προπονητές με θέματα που αφορούν τις τεχνικές του αθλήματος, τη διατροφή, το ντόπινγκ, κ.α.
Επισκέψεις διακεκριμένων καλεσμένων από τον χώρο του ελληνικού αλλά και διεθνούς μπασκετικού στερεώματος με στόχο να συμβουλεύσουν τους νεαρούς αθλητές και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί τους.
Διεξαγωγή διαγωνισμών με πλούσια δώρα και πολλές-πολλές εκπλήξεις.
Δυνατότητα παροχής ασφαλούς μεταφοράς για τους αθλητές από κεντρικά σημεία του λεκανοπεδίου (για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Triple Crown στο τηλέφωνο 210-6195709).

*Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων.