Τζήμας: «Συνέχεια σε εγρήγορση»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Γιάννης Τζήμας από την απόδοση των νεαρών παικτών της ομάδας, οι οποίοι δεν έχουν την ευκαιρία να παίξουν συχνά. Αυτό συνέβη στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή και ο προπονητής του Αιόλου το υπογράμμισε μιλώντας στα τρικαλινά Μ.Μ.Ε., κάνοντας παράλληλα λόγο και για τη θλιβερή εικόνα που παρουσίασε ο “γηραιός”…

«Είναι πραγματικά κρίμα μία ομάδα τόσο ιστορική σαν τον Ηρακλή να παρουσιάζει μία τέτοια εικόνα μέσα στο γήπεδο με κάποια αμούστακα παιδιά που προσπαθούσαν να παίξουν μπάσκετ. Εμείς απο την πλευρά μας σεβαστήκαμε την προσπάθεια αυτή και δώσαμε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά αφήνοντας εκτός δωδεκάδας Φούντα και Τσούτσο. Και ο Θώμος, και ο Ψύρρας, και ο Αργύρης έκαναν πολύ καλό παιχνίδι και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει» τόνισε ο Γιάννης Τζήμας, προσθέτοντας επίσης:

«Είναι σίγουρα θετικό το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην κορυφή αλλά αυτό συμβαίνει και γιατί εκμεταλλευτήκαμε το πολύ καλό πρόγραμμα που είχαμε. Η συνέχεια είναι αρκετά δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση αρχής γενομένης απο το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αίαντα Ευόσμου».

Πηγή: sportrikala.gr