Τζήμας: «Πρώτα σώζεις το τομάρι σου, μετά διεκδικείς…»

Τα Τρίκαλα αν και δυσκολεύτηκαν στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη επί της Δόξας Λευκάδος και να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Τζήμας αναφέρθηκε σε αυτό το παιχνίδι, σχολίασε το γεγονός πως η ομάδα του έπαιξε σε τρεις μέρες δύο επίσημα παιχνίδια, ενώ τέλος αφιέρωσε τη νίκη στον Μάκη Αλεξίου.

«Επειδή ρεαλιστικά δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει ότι νίκη σαν την σημερινή κάνουμε είναι χρυσή για να σωθεί η ομάδα όσο πιο γρήγορα μπορεί. Πρώτα σώζεις το τομάρι σου και μετά διεκδικείς και κάτι παραπάνω. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Στόχος η επιβίωση και ο επόμενος αγώνας»

Για το παιχνίδι σημείωσε: «Βγάλαμε καρδιά, ψυχή και πείσμα και αν δεν τρώγαμε στο τέλος τους δέκα πόντους θα είχαμε κρατήσει για μία ακόμη φορά μια ομάδα κάτω από εξήντα πόντους».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε δύο κολλητά παιχνίδια μέσα σε τρεις μέρες: «Είναι αδιανόητο όμως εμείς και ο Βόλος να είμαστε οι μοναδικές ομάδες που έπαιξαν Τετάρτη και Σάββατο, αδιανόητο. Σήμερα η ομάδα μας ήταν καταπονημένη, πυρετό δύο άτομα, τράβηγμα δύο άτομα, κουρασμένοι οι υπόλοιποι άντεξε απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε με την ψυχή της και έπαιζε κατηγορία. Δεν υπάρχει εύκολη ομάδα».

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός αφιέρωσε την νίκη στον Μάκη Αλεξίου: «Όταν κερδίζεις και μάλιστα δύσκολα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Αυτή την εβδομάδα ειδικά θέλω να πω συγχαρητήρια στον Μάκη Αλεξίου, ο οποίος δούλεψε νυχθημερόν για να βγάλει το σκάουτινγκ και του αφιερώνω την νίκη».