Τζήμας: «Υπολειτουργούμε στις προπονήσεις»

tzimasΔυόμισι χρόνια χωρίς εντός έδρας ήττα έχει κλείσει ο Φάρος Κερατσινίου, ο οποίος νίκησε τον Αίολο Αστακού και τα… προβλήματα του το περασμένο Σάββατο. Ο Γιάννης Τζήμας μίλησε στο faros-bc.gr για τη μεγάλη νίκη επί του Αστακού αλλά και τους τραυματισμούς που έχουν κάνει δύσκολη την καθημερινότητα στις προπονήσεις της ομάδας του Κερατσινίου.

«Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι σε μία γεμάτη ομάδα όπως ο Αστακός που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, κάναμε μία φοβερή εμφάνιση και πετύχαμε μια πολύτιμη νίκη. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με δώδεκα πόντους και έχεις εκτός αγώνα λόγω τραυματισμών δύο πλέι μέικερ, το Λιακόπουλο και το Μπατή όπως και το Σκορδίλη και φτάνεις λίγο αργότερα την υπέρ σου διαφορά στους δεκαοχτώ πόντους, δε μπορείς παρά μόνο να δώσεις συγχαρητήρια στους παίκτες για τη δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα που δείξανε. Είχαμε μελετήσει σωστά τις αδυναμίες του Αστακού και εκεί «χτυπήσαμε» ώστε να καταφέρουμε να τους κερδίσουμε» είπε αρχικά ο προπονητής του Φάρου.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν τα μέγιστα καθώς είχαν αντιληφθεί και αυτοί τα προβλήματά μας. Δε σταμάτησαν να μας στηρίζουν ούτε λεπτό. Στόχος μας είναι να τους φέρνουμε στο γήπεδο σε κάθε αγώνα και να χαίρονται με τον τρόπο που παίζουμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουν με τόση θέρμη και αγάπη προς εμάς» συνέχισε ο Τζήμας.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς στην Καβάλα, μία ομάδα που αγαπώ ιδιαίτερα. Η Καβάλα παίζει πολύ σκληρή και πιεστική άμυνα και είναι μια ομάδα που τη διακρίνει ο ενθουσιασμός. Παρουσίασε μια καταπληκτική εικόνα απέναντι σε δύο μεγάλα φαβορί όπως είναι ο Αστακός και ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα όπως κάτι ανάλογο έκανε και στο Κύπελλο» σχολίασε αναφορικά με το Σαββατιάτικο ματς με την Καβάλα ο Λαρισαίος τεχνικός, που ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του μιλώντας τα προβλήματα που δημιουργούν στις προπονήσεις οι πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών.

«Για εμάς η συνέχεια είναι δύσκολη. Οι απουσίες των Λιακόπουλου, Μπατή, Σκορδίλη δεν έχουν να κάνουν μόνο με τους αγώνες αλλά και με την καθημερινότητά μας στην προπόνηση. Υπολειτουργούμε αυτή τη στιγμή στις προπονήσεις μας παρόλο που όλα τα υπόλοιπα παιδιά κάνουν φοβερή προσπάθεια. Ωστόσο, δουλεύοντας οι υπόλοιποι παίκτες μας τόσο σκληρά, προκειμένου να καλύψουν τα κενά, φτάνουν στα όρια της επικινδυνότητας. Το μόνο φάρμακο για εμάς αυτή τη στιγμή είναι η υπομονή και ο χρόνος».