Τζήμας: «Φυσικά δεν χαλαρώνουμε»

Διακοπές τέλος για τον Αίολο με τους παίκτες της τρικαλινής ομάδας, έπειτα από ένα πενθήμερο χαλάρωσης, να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικα παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ.

Ο Αίολος μπορεί να έχει εξασφαλίσει την άνοδο αλλά όπως τόνισε ο Γιάννης Τζήμας σε δηλώσεις του στον « Π. Λόγο» ανέφερε ότι στόχος τους είναι η καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Β’ εθνικής.

«Μετά από ένα μακρύ πρωτάθλημα έχουμε απολογισμό 24 νίκες και 2 μόλις ήττες. Οι αθλητές έκαναν τεράστια προσπάθεια και δίκαια έφτασαν στην αγωνιστική υπέρβαση.

Σίγουρα η ομάδα διαθέτει ποιότητα κάτι που φάνηκε ακόμη και στα πιο δύσκολα παιχνίδια αλλά και στις έδρες των βασικών συνδιεκδικητών για την άνοδο.

Είναι κρίμα πάντως που προέκυψε η μεγάλη διακοπή γιατί είχαμε κάνει πολύ καλή δουλειά το τελευταίο διάστημα και ανεβάσαμε ιδιαίτερα στροφές παρουσιάζοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Ωστόσο, κανείς δεν χάνει όταν δουλεύει και τα οφέλη της τωρινής προσπάθειας θα φανούν και στην Α2.

Πάντως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη και φυσικά δεν χαλαρώνουμε. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια κυρίως με την ΜΕΝΤ αλλά και με Ηράκλειο και Νίκη, δυο ομάδες δηλαδή που παλεύουν για την άνοδο.

Εμείς λοιπόν θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να παίξουμε παντού για τις νίκες. Ασφαλώς θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι και να πετύχουμε την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Β’ Εθνικής»

Πηγή: sportrikala.gr