Τζουγκαράκης: «Κοιτάζουμε ήδη το επόμενο παιχνίδι»

Δύο πολύτιμους βαθμούς πήρε ο Αρκαδικός απέναντι στο Παγκράτι, ένα αποτέλεσμα που εκτός από βαθμολογική “ένεση” αποτελεί και ψυχολογική. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Σάββας Τζουγκαράκης σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις εξαιρετικές φετινές του επιδόσεις. 

Για τη νίκη του Αρκαδικού: «Κρατάμε τη νίκη γιατί την είχαμε ανάγκη και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά της ομάδας μας.  Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι εξίσου σημαντικό. Το Ηράκλειο είναι μία ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους και έχουμε χάσει στον πρώτο γύρο. Πιστεύω να πάρουμε και σε αυτόν τον αγώνα την νίκη και στο τέλος να καλύψουμε και την διαφορά».

Για τις φετινές του εμφανίσεις  με τον Αρκαδικό: «Είναι η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου. Είμαι πιο ώριμος από ποτέ. Βέβαια βοηθάνε σε αυτό όλοι και οι προπονητές αλλά και οι συμπαίχτες μου.  Όμως αν δεν έρθει η ομαδική διάκριση και η επίτευξη του στόχου που είναι η  αποφυγή των play out και η σωτηρία δεν θα έχει νόημα. Πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρουμε και θα πετύχουμε και τους δύο αυτούς στόχους στο τέλος της χρονιάς αν συνεχίσουμε έτσι».