Τζόρτζεβιτς: «Η συνέχεια θα είναι καλύτερη»

tzortzevits-ofiΟ Στέφαν Τζόρτζεβιτς ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΟΦΗ στο ματς με το Ψυχικό. Ο Σέρβος σέντερ μίλησε επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το παιχνίδι που οδηγήθηκε στη 2η παράταση, για την εικόνα της ομάδας μετά από δύο αγωνιστικές, αλλά και για την προσωπική του απόδοση

Στέφαν, ο ΟΦΗ πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στο Ψυχικό όμως τελικά «λύγισε» στην δεύτερη παράταση…

«Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ δυνατά όμως δυστυχώς δεν είχαμε μαζί μας την τύχη στις τελευταίες επιθέσεις του αγώνα. Αξίζαμε τη νίκη και πιστεύω ότι με τέτοιες εμφανίσεις χτίζουμε χαρακτήρα για τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Πως είναι η ψυχολογία στην ομάδα μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές;

«Θεωρώ ότι στις δύο πρώτες αγωνιστικές είχαμε την ατυχία να παίξουμε με τους πιο δυνατούς αντιπάλους (ΑΕΚ, Ψυχικό) που θα μπορούσαν να μας τύχουν. Πρώτα απέναντι στην ΑΕΚ που είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στο ελληνικό μπάσκετ και που έχει στόχο την άνοδο στην Α1 και μετά στο Ψυχικό όπου είναι σκληρός αντίπαλος, ειδικά μέσα στην έδρα του. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη αφού μετά από δύο δύσκολα παιχνίδια, αντιμετωπίζουμε ομάδες που είναι στα μέτρα μας και μπορούμε να τις κερδίσουμε».

Πως νιώθεις στον ΟΦΗ;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα έχω συναντήσει στην ομάδα και βέβαια νιώθω ικανοποιημένος από την επιλογή μου να έρθω στον ΟΦΗ. Όλα πάνε πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος από την συμπεριφορά όλων. Από τα μέλη της διοίκησης, από το τεχνικό τιμ αλλά και όλους τους συμπαίκτες μου».

Οι 35 πόντοι που πέτυχες το Σάββατο είναι προσωπικό σου ρεκόρ;

«Δεν είναι το προσωπικό μου ρεκόρ όμως δεν έχει σημασία τι έκανα εγώ μέσα στο παιχνίδι. Όλη η ομάδα πάλεψε για να έρθει η νίκη και τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σαν μεγάλη ομάδα και αυτό έχει σημασία. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι αλλά έχω πίστη στις δυνατότητες του ΟΦΗ και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη για την ομάδα».