Τζόρτζεβιτς: «Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου»

tzortzevits-stefanΗ προετοιμασία του Αρκαδικού για το σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου (17.00) με τον Φίλιππο Βέροιας συνεχίζεται, με τον Γιάννη Καστρίτη και τον άμεσο συνεργάτη του Μπάμπη Αλεξόπουλο να καταστρώνουν τα πλάνα τους επί χάρτου και τους παίκτες να ακολουθούν πιστά τις εντολές τους στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Τρίπολης.

Δεν είναι υπερβολή, πώς και αυτή την εβδομάδα το παιχνίδι του Αρκαδικού με τον Φίλιππο Βέροιας είναι βασικό θέμα συζήτησης στα αθλητικά στέκια, αφού όλοι γνωρίζουν πώς με νίκη ο Αρκαδικός κάνει ένα ακόμα βήμα για την άνοδο του στην Α1 κατηγορία.

Η… κλεψύδρα μετράει αντίστροφα πλέον, καθώς πέντε αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας και ο σέντερ του Αρκαδικού (και μέλος της καλύτερης πεντάδας του περσινού πρωταθλήματος) Στέφαν Τζόρτζεβιτς μίλησε για τον αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας, καλώντας τον κόσμο να συμπαρασταθεί από την πλευρά του, όπως έγινε και στον προηγούμενο αγώνα με την Καβάλα, όπου δημιούργησε εκπληκτική μπασκετική ατμόσφαιρα.

«Αισθανόμαστε πολύ καλά και ιδιαίτερα χαρούμενοι που κερδίσαμε τον Εθνικό εκτός έδρας, αλλά μπροστά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε πέντε παιχνίδια, τα πιο σημαντικά της φετινής σαιζόν στην κατηγορία.

Για να αποκτήσει αξία η νίκη επί του Εθνικού, θα πρέπει να είμαστε 100% προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στον αγώνα του Σαββάτου με τον Φίλιππο, για να μη χάσουμε όλο αυτό που δημιουργήσαμε μέχρι σήμερα.

Δεν πρέπει να δώσουμε ούτε μία ευκαιρία στους αντιπάλους μας και για αυτό το λόγο θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι μας με την Καβάλα, που δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Ο Αρκαδικός είναι στην κορυφαία του στιγμή από το 1976 που ιδρύθηκε και νομίζω πώς οι φίλοι της ομάδας θα εκτιμήσουν την προσπάθεια που γίνεται και θα γεμίσουν τις κερκίδες του κλειστού. Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου για να φτάσουμε στη νίκη επί του Φίλιππου και να μείνουμε στη δεύτερη προνομιούχο θέση».