«Την επόμενη φορά να μας πείτε να πάρουμε λίγο αναισθητικό»

Ο Ίκαρος Νέας Σμυρνης ηττήθηκε από την Δάφνη Δαφνίου έχοντας όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία των Μπούκα και Ορφανού. Για το λόγο αυτό, οι νεοσμυρνιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία παραθέτουν στοιχεία του αγώνα. 

Η ανακοίνωση:

«Μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας με τη Δάφνη Δαφνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Χρ. Αγγουράκης θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι το “χειρουργείο” που υποβληθήκαμε ήταν άκρως επιτυχημένο.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους κ.κ Μπούκα & Ορφανό.

Για την πληροφόρηση όσων δεν ήταν παρόντες να ενημερώσουμε ότι ο κος Μπούκας είναι διαιτητής Α1 αλλά γνωρίζοντας ότι στο γήπεδο βρίσκεται παρατηρητής διαιτησίας αποφάσισε να παίρνει δύο σφυρίγματα στα δέκα αφήνοντας το σκληρό στύψιμο στο συνάδελφο (παλιό κόλπο αλλά γνωστό).

Για τον κο Ορφανό να του πούμε ότι την επόμενη φορά θα του είμαστε υπόχρεοι όταν μας μιλάει να μας κοιτάει στα μάτια. Είναι κοινό μυστικό σε όλη την Αθήνα οι συγγένειες (μπατζανάκηδες-αδελφές-θείοι).

Απορίας άξιον επίσης είναι ότι ο πρώτος σκόρερ στην κατηγορία με 23 πόντους μέσον όρο μέχρι το χθεσινό παιχνίδι σε αυτό το παιχνίδι δεν κέρδισε ούτε ένα φάουλ για να πάει στη γραμμή της φιλανθρωπίας που λέμε έτσι για ξεκάρφωμα. Επίσης άξιο αναφοράς είναι ότι η Δάφνη Δαφνίου σε 9 λεπτά του δ΄ δεκαλέπτου είχε μόλις ένα φάουλ .
Παρ’ όλα αυτά και με το σκορ στο 55-50 η ομάδα μας κέρδισε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου και μετά από διαπληκτισμό του νο 9 από Δάφνη και νο 7 από Ίκαρο οι διαιτητές έδειξαν από μία τεχνική ποινή στον καθένα αρχικά. Αμέσως μετά όμως πήραν πίσω την τεχνική ποινή που έδωσαν στο νο 9 της Δάφνης δίνοντας μία βολή και την μπάλα από έξω. Συνέχεια δίνουν και νέα τεχνική ποινή στον πάγκο (νέα βολή) και αποβολή του προπονητή της ομάδας μας. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Την επόμενη φορά να μας πείτε να πάρουμε λίγο αναισθητικό, θα σας είμαστε υπόχρεοι».