Τιμήθηκαν οι Μπαλογιάννης, Χρηστίδης και η παιδική ομάδα στην εκδήλωση του Μαντουλίδη

mantoulidis-pita2Πραγματοποιήθηκε χθες στο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου, στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων E. Μαντουλίδη και του Σωματείου ΜΑΣ Μαντουλίδης.

Ο υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας ΜΒΑ, Νίκος Κεραμέας, ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του ότι φιλοσοφία της ομάδας είναι να παίζουν όλοι οι παίκτες της στα τουρνουά και τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ και δήλωσε τυχερός για το προπονητικό επιτελείο με το οποίο συνεργάζεται, τους οποίους ανέφερε ονομαστικά.

 Ο γενικός αρχηγός του ΜΑΣ Μαντουλίδης, Μάκης Χασιώτης, έκανε την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, αναφερόμενος ιδιαίτερα στην παιδική και την σχολική ομάδα που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας, στον Βασίλη Χρηστίδη που κατέκτησε τους όλους τους τίτλους στο Πανελλήνιο Παίδων και τον Γιάννη Κουζέλογλου που είναι ο πρώτος Ελληνας παίκτης που μεταγράφηκε σε ομάδα της Σερβίας. 

mpalogiannis-pitaΣτην εκδήλωση τιμήθηκαν ο πρώην καλαθοσφαιριστής Γιώργος Μπαλογιάννης από την διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, Εύη Μαντουλίδου, η παιδική ομάδα του συλλόγου για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη και ο Βασίλης Χρηστίδης που κατέκτησε τους τίτλους του πολυτιμότερου παίκτη, του πρώτου σκόρερ και του μέλους της καλύτερης πεντάδας στο Πανελλήνιο Παίδων από τους Μάκη Χασιώτη και Νίκο Κεραμέα.

Τέλος δόθηκαν ατομικές πίτες σε όλους τους αθλητές της Ακαδημίας και κόπηκε η μεγάλη πίτα από τους Νίκο Κεραμέα και Μάκη Χασιώτη. Οι μαθητές-αθλητές είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, να πάρουν αυτόγραφα και να συζητήσουν με τον Γιώργο Μπαλογιάννη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος, ο ταμίας της Ενωσης Αρης Γραμμενίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζεϊμπέκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης, Πάρις Πετράς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης Γιώργος Γκιουζέλης. 

 

mantoulidis-pita

 

 

 

 

 

 

 

 

xrhstidis-pita

 

mantoulidis-pita3