Η πορεία του Αγρινίου στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής έχει θετικό πρόσημο και αυτό έχει ξεκάθαρη… υπογραφή. Χρήστος Μυριούνης! Ο άνθρωπος που πήρε το “τιμόνι” του αγρινιώτικου συλλόγου και οδηγεί την ομάδα με σταθερά βήματα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Στο πρόσωπο του Έλληνα προπονητή οι ιθύνοντες τον ΑΟΑ έχουν βρει τον ιδανικό “τιμονιέρη” και ο ίδιος θα συνεχίσει να είναι και τη νέα περίοδο για την ομάδα, όπως αποφάσισαν ανήμερα της πρωτομαγιάς.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή μας Χρήστο Μυριούνη για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 18. Ο Χρήστος Μυριούνης στα δύο χρόνια της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας μας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά οδηγώντας την σε σημαντικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας και έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Στόχος και την επόμενη χρονιά είναι η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και να έχουμε μεγαλύτερες επιτυχίες με το Χρήστο Μυριούνη στο “τιμόνι”.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ”.

Ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook τους διοικητικούς ηγέτες του ΑΟ Αγρινίου Περικλή Γερμανό και Κωνσταντίνο Τσιαμάκη. “Σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για εμένα και νιώθω ευλογημένος που σας γνώρισα και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής μου (ξέρετε εσείς τι εννοώ)…Για εμένα είστε ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ μου πια!”, σχολίασε χαρακτηριστικά.