Πολλαπλό “χτύπημα” από τον ΑΓΣΙ που λίγα 24ωρα πριν το πρώτο τζάμπολ, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Ασπρούδη, αλλά και την προσθήκη τεσσάρων παικτών στο έμψυχο δυναμικό.

Οι ανακοινώσεις αναφέρουν:
“Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξή συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Ασπρούδη. Ο Αρτινός προπονητής έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στον Πανιώνιο (Α1 κατηγορία), καθώς επίσης βοηθός και πρώτος προπονητής στην ομάδα του ΑΟ Αγρινίου (Α2 κατηγορία).
Παναγιώτη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!”.

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Θεσσαλονικιού ποιντ-γκαρντ Δημήτρη Ζαφειρούδη. Ο Δημήτρης αγωνίστηκε στο παρελθόν στις ομάδες Ανατόλια (Β Εθνική), ΧΑΝΘ ( Β` Εθνική), Φανάρια Νάξου (Γ` Εθνική), IBC ( B` Εθνική), Ευκαρπία ( Β` Εθνική ) και Πολύγυρο.
Δημήτρη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!”.

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του εκ Μεσολογγίου γκαρντ Γιάννη Τριπολίδη. Ο Γιάννης ,προερχόμενος από τις ακαδημίες του Χαρίλαου Τρικούπη, εντάχθηκε στο ανδρικό τμήμα στην Α1 και Α2 κατηγορία. Λόγω σπουδών μετακόμισε στην Πάτρα , όπου αγωνίστηκε με τις ομάδες του Απόλλωνα και της ΕΑΠ.
Γιάννη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!”.

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Χαλκιδαίου γκαρντ, Αλέξανδρου Στεφάνου. Ο Αλέξανδρος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ΑΓΕΧ, Ολυμπιακό (εφηβικό), Μαρούσι, Μελίσσια , Κάδμο, Έσπερο Λαμίας και Τελεθριακό.
Αλέξανδρε, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!”.

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Τρικαλινού γκαρντ, Βασίλη Κολότσιου. Ο Βασίλης ξανα ήταν μέλος της ομάδος μας την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αίολο Τρικάλων, Ευκαρπία, Ίκαρους Τρικάλων και Σπάρτακο Ιωαννίνων.
Βασίλη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!”.