Τιμονιέρης ο «Φράγκι»…

alvertis_coachΑλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη ν’ αναλαμβάνει κι επίσημα το τιμόνι της ομάδας μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε κι επίσημα ότι ο «Φράγκι» θα είναι ο… τιμονιέρης του τριφυλλιού «… ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με άμεσους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο τους Δημήτρη Πρίφτη, Σωτήρη Μανωλόπουλο και Νίκο Παππά».

Στην ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι» επισημαίνουν ότι ο Αλβέρτης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αλλά και πάλι παρουσίασαν ένα… μίνι βιογραφικό του, όπως επίσης και λεπτομέρειες για τους δύο συνεργάτες του Πρίφτη και Παππά.

Απ’ την πλευρά του ο Αλβέρτης στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Έχοντας υπηρετήσει τον Παναθηναϊκό για περίπου 25 χρόνια είμαι σε θέση να γνωρίζω από πρώτο χέρι την πίεση και τις απαιτήσεις αυτής της ομάδας. Δεν ήρθα.. χθες στον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα που έχω περάσει περισσότερα από τα μισά χρόνια της ζωής μου. Έχω πλήρη επίγνωση το τι ξεκινάω να κάνω. Όντας Παναθηναϊκός, έχω παραπάνω από υποχρέωση να συνεισφέρω τα μέγιστα, για να πετύχει τους στόχους στους οποίους είμαστε καταδικασμένοι να κυνηγάμε πάντα. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Κι εγώ όπως και τα παιδιά που θα συνεργαστούμε, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, για να φέρουμε εις πέρας την αποστολή. Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο, αλλά η μάχη είναι μέσα στη ζωή πάντα και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».