“Τιμωρούμαστε εμείς και όχι το σωματείο”, λένε σε ανακοίνωσή τους οι παίκτες της Νήαρ Ηστ

“Τιμωρούμαστε εμείς και όχι το σωματείο”, αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους οι παίκτες της Νήαρ Ηστ, με αφορμή τη βαριά “καμπάνα” που έχει επιβληθεί στο σωματείο μετά από τα επεισόδια στο Μαρκόπουλο. Μπορεί από την ημέρα που εκδόθηκε η απόφαση της ΕΣΚΑ να πέρασε αρκετός καιρός, όμως οι παίκτες του συλλόγου της Καισαριανής έκριναν ότι τώρα ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή για να εκφράσουν τις απόψεις τους. Οι Χατζηκωστής, Νικολόης, Αποστολίδης, Πανταζής, Σαρακασίδης, Μάγκος, Τσαντήλας, Ζαλώνης και Αντωνιάδης στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι σέβονται τις κυρώσεις της ΕΣΚΑ, αλλά παράλληλα επισημαίνουν ότι “… νιώθουμε απογοητευμένοι, αδικημένοι & βιασμένοι ψυχολογικά γιατι πλεον νιώθουμε οτι τιμωρούμαστε εμείς και οχι το σωματείο”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών της Νήαρ Ηστ αναφέρει:

“Ως παίκτες της Νήαρ Ηστ θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του μπάσκετ. Σκοπός μας δεν είναι να κατηγορήσουμε ή να αποδώσουμε ευθύνες κάπου. Σκοπός μας είναι να σας θυμίσουμε την αγάπη για το άθλημα. Όλο αυτό το διάστημα προτιμήσαμε να μην πάρουμε θέση για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, τα οποία και καταδικάζουμε και εμείς με τη σειρά μας. Σεβόμαστε και δεχόμαστε τις κυρώσεις της ΕΣΚΑ.

Είμαστε μία γενιά παιδιών που μεγάλωσαν με το μπάσκετ, παίζαμε στις γειτονιές, στα ανοιχτά γήπεδα, αγαπάμε το άθλημα, είναι κομμάτι της ζωής μας. Οι περισσότεροι από εμάς είναι οικογενειάρχες και όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε δείξει το ήθος και τις αρχές που πρεσβεύουμε σαν αθλητές. Δεν είμαστε υπεύθυνοι να αποφασίσουμε για την τιμωρία και το αν είναι σωστή ή όχι, αλλά τα αρμόδια όργανα. Όμως δεν μπορούμε εμείς να αποκλειόμαστε από όλα τα αγωνιστικά δρόμενα χωρίς να φταίμε σε κάτι. Στο γήπεδο αποδείξαμε αυτό που έπρεπε, γιατί εκεί παίζονται οι αγώνες! Δείξαμε το ήθος μας και την διαγωγή μας έμπρακτα όλη την χρονιά ακόμη και στο τελευταίο παιχνίδι που έγιναν τα επεισόδια καθώς ήμασταν οι πρώτοι που προσπάθησαν να βοηθήσουν σε ότι μπορούσαμε (Οι παρόντες μπορούν να επιβεβαιώσουν τα πάντα).

Με την αποφασή να ανέβει ομάδα η οποία τερμάτισε σε χαμηλότερη θέση απ οτι εμείς, νιώθουμε απογοητευμένοι, αδικημένοι & βιασμένοι ψυχολογικά γιατι πλεον νιώθουμε οτι τιμωρούμαστε εμείς και οχι το σωματείο. Έχουμε υποστεί την τιμωρία που μας επιβλήθηκε, γιατί να μην ανέβουμε εμείς κατηγορία που αποδείξαμε οτι έπρεπε να ανέβουμε;
Με εκτίμηση και σεβασμό στο άθλημα οι αθλητές της Νήαρ Ηστ.

Χατζηκωστής Κώστας
Νικολόης Παναγιώτης
Αποστολίδης Αντρέας
Πανταζής Νίκος
Σαρακασίδης Γρηγόρης
Μάγκος Νεκτάριος
Τσαντήλας Δημήτριος
Ζαλώνης Στέφανος
Αντωνιάδης Βασίλης

Υ.Γ Θέλουμε να τονίσουμε οτι όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις και κοινές σκέψεις των παιδιών που όλη αυτή την χρονία ιδρώσαμε μαζί, χαρήκαμε μαζί, στενοχωρηθήκαμε μαζί σαν μια οικογένεια που πολλοί θα ήθελαν να έχουν. Δεν έχουμε σκοπό να θίξουμε κανένα σωματείο και κανέναν άλλο αθλητή”.

.
Διαβάστε ακόμη…