Τουλούμης: «Η ομάδα ξεκίνησε σαν μια παρέα και σαν μια παρέα θα τελειώσει»

touloumis_dimitrisΜοναδικές στιγμές ζει από χθες η Γέφυρα καθώς πανηγύρισε, μετά τη νίκη επί της ΧΑΝΘ,  την άνοδο για πρώτη φορά στη Β΄εθνική. Ο Δημήτρης Τουλούμης και ο Νίκος Μωυσιάδης μίλησαν στα «Νέα της Γέφυρας» για την επιτυχία της ομάδας.

Ο Δημήτρης Τουλούμης ανέφερε σχετικά: «Χθες (27/03) πετύχαμε μια νίκη που μας εξασφάλισε την άνοδο στη Β’ Εθνική, μια επιτυχία που στην αρχή της χρονιάς ίσως να μην την περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας. Αυτό μόνο τυχαία δεν έγινε, βέβαια. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία ήταν δύο: η σωστή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και ο πιο σημαντικός, για εμένα, οι άριστες σχέσεις παικτών, προπονητή και διοίκησης. Η ομάδα ξεκίνησε σαν μια παρέα και σαν μια παρέα θα τελειώσει».

Ο Νίκος Μωυσιάδης, από την πλευρά του, ενημέρωσε: «Πολλά πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους φίλους μου για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Είναι απλό και κατανοητό στο μπασκετικό χώρο πως όταν ένα τιμ απαρτίζεται από υγιής διοίκηση και καλούς παίκτες, με ομοιογένεια και σωστή συμπεριφορά, τα αποτελέσματα είναι πάντα θετικά. Για τον κόσμο; Απίστευτη συμπαράσταση στους δύσκολους καιρούς που περνάμε… Μπράβο!».

Εν συνεχεία, η Γέφυρα ευχαρίστησε θερμά τους φιλάθλους για τη συμπαράστασή τους: «Αξίζουν, επίσης, πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι κάθε ημέρα θυσιάζουν χρόνο από την οικογένειά τους για να τρέχουν, ώστε όλα στην ομάδα να δουλεύουν ρολόι και να υπάρχουν τόσο ιδανικές συνθήκες να δουλέψει ένας αθλητής. Εάν όλες οι ομάδες είχαν τέτοιους ανθρώπους τότε το μπάσκετ σίγουρα δεν θα είχε φθάσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο, που έχει φθάσει σήμερα. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους για τη στήριξή τους όλη τη χρονιά, σε όποιο γήπεδο κι αν πήγαμε να παίξουμε. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε, έχουμε τέσσερις αγώνες ακόμα και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να κάνουμε μόνο νίκες».