Τους άλλαξε τα πλάνα η είδηση, αλλά χαίρονται γι’ αυτό στον Πανελευσινιακό!

Η είδηση έκανε σύσσωμη την ελληνική κοινωνία να δακρύσει από χαρά… «Τα καταφέραμε!!! Όλοι μαζί!! Σας ευχαριστούμε για όλα!! Θα αναρτήσουμε βίντεο το συντομότερο δυνατό!!!!» έγραφε η ανάρτηση του πατέρα του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, με την οποία γνωστοποιούσε πως τα διαδικαστικά ζητήματα ξεπεράστηκαν και το μικρό αγόρι είναι έτοιμο να πετάξει για τις ΗΠΑ… Η χαρμόσυνη αυτή είδηση, άλλαξε μεν τα πλάνα στον Πανελευσινιακό ενόψει του φιλικού με τον Μανδραϊκό, αλλά αυτό ουδόλως νοιάζει άπαντες στο σύλλογο. Άλλωστε για όλους και μόνο το γεγονός πως ο μικρός θα μπορέσει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, αποτελεί μία πρώτη νίκη…

Κι όλα τ’ άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Όπως και το φιλικό, που πάντως θα πραγματοποιηθεί κανονικά, δίχως όμως όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος να υπάρξει ο ειδικός κουμπαράς για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ.

“Οι θετικές εξελίξεις μας πρόλαβαν! Και είμαστε ευτυχείς γι αυτό. Η οικογένεια του μικρού Ραφαήλ-Παναγιώτη με την πολύτιμη βοήθεια όλων των Ελλήνων κατάφερε τον μεγάλο στόχο.
Παρόλα αυτά ο φιλικός Αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και του Γ. Σ. ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ θα γίνει κανονικά, χωρίς την παρουσία ειδικού κουμπάρα για την οικογένεια του Ραφαήλ-Παναγιώτη.

Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα που δεχτήκαμε όλες τις προηγούμενες μέρες και την διάθεση σας να έρθετε να συνεισφέρετε οικονομικά σ’αυτή την κοινή προσπάθεια.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον μικρό μας ήρωα και να πάνε όλα καλά στην θεραπεία που θα του γίνει”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Πανελευσινιακού.