Το ανθρώπινο πρόσωπο των βετεράνων…

Αλβέρτης, Πρέλεβιτς, Σιγάλας, Ρεντζιάς, Γιαννούλης, Μπουντούρης, αλλά και άλλοι μεγάλοι αστέρες που ‘χουν περάσει απ’ τα ελληνικά παρκέ, θα φορέσουν και πάλι τα αθλητικά τους και θα… παρελάσουν την Δευτέρα 20/12 απ’ το κλειστό γήπεδο της Λάρισας! Ο σκοπός αυτής της… επιστροφής στη δράση θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς θα γίνει στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο ομάδα επίλεκτων του Εθνικού Λάρισας και τα έσοδά του θα διατεθούν αποκλειστικά στα ιδρύματα που στηρίζει έμπρακτα ο Θεσσαλικός σύλλογος.

Το αντίτιμο του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 3 ευρώ κι ευχή κι ελπίδα όλων όσοι «τρέχουν» αυτόν τον αγώνα είναι οι φίλοι του μπάσκετ να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους τόσο για το μπάσκετ, όσο και για τον αγώνα των συνανθρώπων τους. Άλλωστε ο αγώνας που δίνει ο σύλλογος γονέων φίλων και κηδεμόνων Αυτιστικών ατόμων νομού Λάρισας, ο σύλλογος κεντρικής Ελλάδας γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «ΙΑΣΩ », καθώς και το ΚΕΘΕΑ «Έξοδος» είναι διαρκής… Κι οι άνθρωποι του Εθνικού στέκονται στο πλευρό τους και για το λόγο αυτό τα συγκεκριμένα ιδρύματα θα προβάλλονται όλη τη χρονιά στη φανέλα του συλλόγου, ενώ λαμβάνουν και το 50% όποιας χορηγίας δοθεί στην ομάδα!!!

Όσον αφορά το ρόστερ του Εθνικού θ’ απαρτίζεται από παλιούς παίκτες του συλλόγου, αλλά και αρκετούς γνωστούς βετεράνους Λαρισαίους μπασκετμπολίστες, όπως ο προπονητής του Αιόλου Τρικάλων, Γρηγόρης Γιασάρης, ο διευθυντής διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 Γιάννης Τζήμας, και ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής Γιάννης Λαλάκης.