Μετά την απρόσμενη (όπως εξελίχθηκε) ήττα από το Στρατώνι, ο ΟΦΗ σκοπεύει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και κυρίως να αρχίσει να παίζει άμυνα.

Ο Βαγγέλης Βλάχος είναι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην επίθεση, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για τον τομέα της άμυνας, μιας και δέχεται 80,4 πόντους μ.ό., τους περισσότερους στην κατηγορία!

Τουλάχιστον, τα προβλήματα των τραυματισμών λύθηκαν στην ομάδα της Κρήτης, μετά την επιστροφή του Τσακιρίδη, ο οποίος έπαιξε 12 λεπτά στον αγώνα της περασμένης Κυριακής και προπονείται πια σε φουλ ρυθμούς.

Πλέον, δεν υπάρχουν απουσίες στους «μελανόλευκους», οι οποίοι ξεπέρασαν τόσο την ήττα, όσο και την ταλαιπωρία της επιστροφής τους στην Κρήτη (με μία μέρα καθυστέρηση) και φιλοδοξούν να το αποδείξουν κόντρα στον Διαγόρα…

Ικανοποίησε το Πέραμα

Το Πέραμα αντιμετώπισε το Παγκράτι σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα στο Μετς, αφήνοντας αρκούντως ικανοποιημένο τον Ντίνο Καλαμπάκο. Ο μόνος που δεν αγωνίστηκε ήταν ο Αρώνης, που ήταν άρρωστος και προφυλάχθηκε.