«Το γήπεδο να είναι κατάμεστο»

Εν όψει το πολύ δυνατού αγώνα κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, η Αγία Παρασκευή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει κάλεσμα στον κόσμο να ενισχύσει την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΠ το προσεχές Σάββατο (19/1, 17.00) υποδέχεται τον πανίσχυρο φέτος Κόροιβο Αμαλιάδας, σε ένα απ’ τα δυσκολότερα ματς της χρονιάς!

Η αποστολή της ομάδας μας μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απέναντι στην παρέα των Καρύδα, Νοέα, Κούρτη και των υπόλοιπων παικτών του Βασίλη Νιπεργιάλη, που συνθέτουν ένα απ’ τα πλέον ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας! Μάλιστα, ΚΑΠ και Κόροιβος έχουν μεγάλη και… χιτσκοκική ιστορία στις Εθνικές κατηγορίες, μιας και η παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων θέλει την ΚΑΠ να επικρατεί στο “νήμα” μέσα στην Αμαλιάδα και αντίστοιχα τον Κόροιβο να φεύγει νικητής από το Κοντόπευκο στον πόντο!

Φυσικά, ο στόχος δεν μπορεί να είναι διαφορετικός για την ΚΑΠ από τη ΝΙΚΗ με όποιον αντίπαλο κι αν έχει απέναντί της, ειδικά μέσα στο “σπίτι” της, το κλειστό του Κοντόπευκου! Έτσι, η παρουσία των πιστών φίλων της ΚΑΠ στο κλειστό σαββατιάτικο (19/1) ματς κρίνεται επιτακτική και υπερπολύτιμη, όπως και σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση! Περιμένουμε οι φίλαθλοι της ομάδας μας να γεμίσουν κάθε γωνιά του κλειστού -όπως έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές φέτος- και να ενώσουν τη δύναμή τους με τους παίκτες μας, δίνοντας ώθηση για τη νίκη!

ΟΛΟΙ το Σάββατο 19/1 στις 17.00, στο κλειστό του Κοντόπευκου για να δώσετε τον δικό σας παλμό και να ισχυροποιήσετε την προσπάθεια της ΚΑΠ κόντρα στον Κόροιβο!

Το γήπεδο να είναι ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ! Δώστε στην ομάδα μας αυτό που της αξίζει και αυτή θα κάνει τα πάντα για να σας ανταμείψει! ΟΛΟΙ μαζί για να… ανατρέψουμε την παράδοση!!!

Γενική είσοδος 5 Ευρώ.

Σας περιμένουμε!

ΟΛΟΙ στο πλευρό της ΚΑΠ!

Να μην λείψει κανείς!».